header standaard np

Fietsvakantie Mallorca juni 2019

Op zaterdag 8 juni werd via Brussel afgereisd door Marc H., Pierre B., Koos V., Peter M., Thijs V., John W., Guido E. en Peter S. naar Mallorca voor een fietsverblijf van 4 fietsdagen vanuit Arenal. We verbleven in het Taurus hotel, bekend van Fred Rompelberg en gefietst werd op bij hem gehuurde Fuji racefietsen.
Klik in verslag op de foto's voor vergroting

Lees meer...

Fietsvakantie Girona 2019

Op 12 mei werd in de nachtelijke uurtjes (3 uur nachts) vertrokken vanuit Neer met 2 auto’s, gevuld met Martin W., Har V.,  Frans J., Jos V., Thijs V., Piet K., Piet B., John H. en Koos V., naar het vliegveld in Rotterdam. Martin presteerde het om bij de parkeerplaats bij het vliegveld nog 2 ererondjes te rijden, maar desondanks waren we netjes op tijd, dankzij de snelle limousine van de parkeerplaatshouder.

Lees meer...

Fietsvakantie Schwarzwald mei 2018

Bei uns im Schwarzwald ist es ab zehn uhr RUHE !!!

Op woensdag 9 mei vertrokken in de vroege uurtjes vertrokken 6 Naerse Pelotonners, bepakt en gezakt per busje naar het Schwarzwald. Een fietsvakantie met verrassende klimmen in een geweldige omgeving voor de genieter van fietsen en natuur (en goed eten).
Veel leesplezier namens onze verslaggever Koos V.
 

Lees meer...

Andalusiëverslag van Koos

Buiten koud en guur, binnen genieten van een warm verslag. Koos heeft de Andalusie reis, die vele pelotonners in het voorjaar hebben gemaakt, samengevat in een woord en beeld. Veel kijk- en leesplezier.

Lees hier het verslag in pdf. (Mogelijk is pdf niet op iedere computer / iPad leesbaar)

 

Lees meer...

Verslag 15-jarig jubileum damespeloton

Op zaterdag 29 september ging, na een fotoshoot, het damespeloton met ruim 20 gegadigden richting Neeritter voor een high tea. Uitgekletst raken ze nooit!!! Lees hier het verslag.

Met dank aan organisatie: Nelly, Marijke, Angelique en Kathleen.

 

Lees meer...

Onze sponsoren

Het weer vandaag