header standaard np

Fietsvakantie Schwarzwald mei 2018

Bei uns im Schwarzwald ist es ab zehn uhr RUHE !!!

Op woensdag 9 mei vertrokken in de vroege uurtjes vertrokken 6 Naerse Pelotonners, bepakt en gezakt per busje naar het Schwarzwald. Een fietsvakantie met verrassende klimmen in een geweldige omgeving voor de genieter van fietsen en natuur (en goed eten).
Veel leesplezier namens onze verslaggever Koos V.
 

Lees meer...

Andalusiëverslag van Koos

Buiten koud en guur, binnen genieten van een warm verslag. Koos heeft de Andalusie reis, die vele pelotonners in het voorjaar hebben gemaakt, samengevat in een woord en beeld. Veel kijk- en leesplezier.

Lees hier het verslag in pdf. (Mogelijk is pdf niet op iedere computer / iPad leesbaar)

 

Lees meer...

Verslag 15-jarig jubileum damespeloton

Op zaterdag 29 september ging, na een fotoshoot, het damespeloton met ruim 20 gegadigden richting Neeritter voor een high tea. Uitgekletst raken ze nooit!!! Lees hier het verslag.

Met dank aan organisatie: Nelly, Marijke, Angelique en Kathleen.

 

Lees meer...

Fietsvakantie Mallorca 2017

Op maandag 8 mei 2017 vertrokken vanaf vliegveld Eindhoven liefst 12 Pelotonners, t.w. Martin W., Sjra S., Koos V., Piet K., Frans J., Piet B., Niek B., Peter M., Sjaen S., Piër S., Jos V., en Thijs V. in de vroege ochtend vanaf vliegveld Weeze voor een fietsvakantie op Mallorca.
De vliegreis verliep goed en bij aankomst op het vliegveld op Mallorca nog even door de scan, broekriem los enzo., en verdorie waar blijft die handbage van Martin, ligt nog bij de scan, dus komt eraan.

Lees meer...

Fietsvakantie Alpe ‘d Huez 2016-06-20

Op maandag 23 mei 2016 werd bij het ochtendkrieken door 7 Pelotonners, t.w. John W., Pier S., Pierre B., Koos V., Guido E., Marc H., en Thijs V., afgereisd naar Allemont in Frankrijk (ligt aan de voet van de Croix de Fer en niet ver van de Alpe ‘d Huez).Na ca. 12 uur onderweg te zijn geweest (met bijna constant regen vanaf huis) werd ons hotel “Auberge La Douce Montagne” aangedaan en werden we vriendelijk ontvangen door de Nederlandse/Nederlandstalige medewerkers/sters.

Lees meer...

Onze sponsoren

Het weer vandaag

Leden Login

Agenda

MTB Heren za MTB-toertocht 14 dec 13:00 uur
MTB Heren zo, MTB Dames zo ATB-toertocht Meijel 15 dec 08:30 uur
MTB Heren zo MTB-tocht 15 dec 09:00 uur
MTB Dames zo MTB-rit 15 dec 09:00 uur
Dames do, Heren do MTB-Kerst toertocht Leudal 26 dec 08:30 uur
MTB Heren zo, MTB Dames zo Vlodrop 5 jan 08:30 uur
MTB Heren zo, MTB Dames zo Kwistneetdettoapaedjeswoare 12 jan 08:30 uur