header standaard np

Open Kampioenschap Herungerberg Venlo 2023

Beste en enthousiaste wielrenners van Midden- en Noord-Limburg,

Flyer herungerberg wielerkampioenschappenGraag willen wij het Open Kampioenschap Herungerberg Venlo onder jullie aandacht te brengen.Wij organiseren al vele jaren op de zaterdag 14.00 een recreanten wedstrijd c.q. Jedermansrennen met onze (succesvolle) formule een half uur max. 38 km per uur en daarna een half uur en 10 ronden wedstrijd met 2 leeftijdsklassen voor heren onder de 55 jaar en erboven en dames. Klik op de flyer voor vergroting.

Lees meer...

Vélo gravelbike toertocht “60 Mijl van Méél"

Na een succesvolle editie in 2022 nu voor de tweede keer een graveltocht met vertrek in Meijel. De 60 mijl van Méél gaat door de mooie Peelregio, waarbij we een mix aandoen van brede zandpaden, snelle gravelstroken, stukjes singletrack en af en toe wat verharde wegen om al dit moois even te verwerken. Ook dit jaar is er de keuze uit drie afstanden: 60, 75 en 90 km.

Lees meer...

Graveltocht “Strade Leudal” 2023

Op zondag 24 september 2023 vindt de 3de editie van “Strade Leudal” plaats. Al enkele maanden wordt er gewerkt aan een geheel nieuwe route. Zeker de lange route kent een overwachte twist. De inschrijving is nu geopend. Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro. Ook zijn er nog enkele extra’s beschikbaar om na de tocht te eten.

Lees meer...

De (wieler)ronde van Klein Paries 2 juli

Op zaterdag 2 juli 2020 vindt in Heythuysen de ronde van Klein Paries plaats, met de mogelijkheid tot deelnemen, ook voor niet-licentiehouders. Dit is in samenwerking met de NWB (Nederlandse Wielrenbond). Het programma start om 14.00u.


LEES MEER.

Inloopavond Sportpark ’t Maasveld

Ook benieuwd hoe Sportpark ’t Maasveld eruit komt te zien? Kom dan op woensdag 16 juni tussen 19.00 en 21.00 uur naar de inloopavond. Dan zullen de initiatiefnemers u niet alleen de ontwerpen laten zien maar ook even rondleiden op het tien hectare grote park en daar tekst en uitleg geven over wat er allemaal verandert.

Uiteraard doen we dat corona-proof. Daarom vragen we u om zich voor de inloopavond vooraf aan te melden via het mailadres: Dan kunnen we kleine groepjes maken en kan alles veilig verlopen. Graag zien we u op woensdagavond 16 juni!

Lees meer...

Wattbike-spinning Marathon voor het goede doel?

wattbike spinningmarathon flyer theoBereid je alvast voor op het nieuwe wielerseizoen en geef je op voor de Wattbike-Spinning Marathon op zondag 1 maart! De locatie en de wattbikes worden beschikbaar gesteld door E-Power in Ospel! Na afloop een heerlijk bordje pasta. Theo Fokkema uit Heythuysen is initiatiefnemer. Hij neemt deel aan Tour for Life en steunt daarmee de Daniel den Hoed Stichting en Erasmus MC Foundation in hun strijd tegen kanker! Je kunt Theo volgen via deze link

Meer info: klik op de flyer voor vergroting.

Lees meer...

Nieuwsbrief Maasveld

Nieuwsbrief van het Maasveld met terugblik, waar staan we nu en vooruitblik naar 2020.

Enkele keren per jaar verschijnt een nieuwsbrief van `t Maasveld. Met name diegene die nog niet actief zijn op het park, nemen we graag een keer apart mee in de ontwikkelingen van ’t Maasveld. Zeker aangezien de ontwikkeling van ’t Maasveld een lange doorlooptijd kent.

Lees meer...

Cyclocross/MTB Herungerberg Venlo

Bijgaand een bericht voor de liefhebbers voor een wedstrijdje op de veilige wieleromgeving van de baan van de Herungerberg in Venlo. Speciaal voor de beginnende (racende) crossers en MTB-ers! Wilt u de flyer doorzenden naar uw leden?
Alvast bedankt.

Met sportieve groeten, Lion de Wit, 
Regioafgevaardigde NTFU, Noord-, en Midden Limburg  0031 6 49096889

Lees meer...

Onze sponsoren

Het weer vandaag

Leden Login

Agenda

Heren do Dubbroek 21 sept 18:30 uur
MTB Heren zo, MTB Dames zo Strade Leudal WEL 24 sept 08:30 uur
Dames zo Griendtsveen 24 sept 09:00 uur
Heren zo Roermond-K'kirchen-Venlo 24 sept 09:00 uur
MTB Heren za, MTB Dames za MTB-Openingstocht 7 okt 00:00 uur
Diversen Najaars-ledenvergadering 3 nov 20:30 uur
MTB Heren zo, MTB Dames zo MTB Kersttocht Leudal 2023 26 dec 09:00 uur