header standaard np

Nieuwjaarsreceptie Open Club 't Maasveld

maasveld nieuwjaarsreceptie2024In de kantine van ‘t Maasveld vindt op vrijdag 12 januari een Nieuwjaarsreceptie plaats, en wel van 20.30 uur tot 00.00 uur. Daarvoor zijn alle leden, besturen en vrijwilligers van de sportclubs en partners uitgenodigd. Tijdens de receptie worden onder meer enkele kampioenen gehuldigd. Ook zal ‘t Maasveld een vooruitblik geven op de werkzaamheden in het nieuwe jaar. En dan gaan we proosten!
Klik op de afbeelding voor vergroting.

MTB-Alternatieve kersttocht definitief afgelast

Door aanhoudende wateroverlast en daaropvolgende vorst en het niet verkrijgen van toestemming van Staatsbosbeheer om bepaalde bosgedeelten te mogen gebruiken, en zeker niet als onbelangrijkste het beschermen van kwetsbare natuur in het Leudal, maakt dat de MTB tocht van 28 januari 2024 NIET door kan gaan
Met pijn in het hart, namens Stichting Wielerevenementen Leudal.

Lees meer...

Kwistneetdettaopaedjeswaore verplaatst naar 10 mrt.

kwistneet 10mrt24LET OP !!! VERPLAATST NAAR 10 MAART !!! Klik op flyer rechts.
Vanwege natte weersomstandigheden geen toestemming van Staatsbosbeheer tot geplande gebieden.
Aankondiging van de jaarlijks terugkerende MTB-route Kwistneettaopaedjeswaore.
Zondag 14 januari 2024 - afstand 35 en 55km
Inschrijven tussen 8:30 en 9:30u
Nu ook voor de liefhebber uitgebreid met een gravelroute 75km.

Méél by Night, Méél by Day!?! 9/10 dec.

night daybike meijel2023Nightbike tocht van TWC de Vélo, zaterdagavond 9 december. Klik je lamp op de MTB, gravelbike of helm en beleef deze avontuurlijke tocht van 35 km met verrassende elementen. Liever overdag op pad? Dan is de ATB toertocht op zondag 10 december wat voor jou. Een tocht van 35 km of 55 km door de natuur van Meijel en omgeving.
Klik op de flyer voor vergroting.

Meer info: MEEL BY NIGHT & 
MEEL BY DAY 

Heksenheuvelentocht TWC Nederweert 19 nov.

heksenheuvelentocht nederweert 19nov23Op zo. 19 nov. kunnen ATB’ers en gravelrijders zich uitleven tijdens de Heksenheuveltocht (voorheen de Kacheltocht). Fietsliefhebbers voor off-the-road komen ruim aan hun trekken. De mountainbikeroutes gaan door afwisselend gebied. Door bos-, heide- en open natuurgebieden van het Limburgs en Brabants Landschap. De gravelrijders fietsen voor meer dan vijftig procent over onverharde wegen. 
TWC NEDERWEERT
Klik op de flyer voor vergroting

MTB & Gravel Classic in Maasmechelen 18 nov.

mtbclassic maasmechelenOp zaterdag 18 november 2023 wordt de 16de editie van de Euregio MTB/Gravel Classic, een recreatieve mountainbiketocht én graveltocht gereden met het Sportpark in Eisden-Maasmechelen als epicentrum. Een schitterend en uitdagend parcours in de Maaslandse natuur. LEES MEER

Toertocht TWC de Paerssjtal in Reuver 12 nov.


Op zondag 12 november 2023 vindt de jaarlijkse mountainbiketoertocht plaats van TWC de Paerssjtal Reuver. Klik op de afbeelding voor vergroting.
Twee routes van 35 en 60 km gaan door de prachtige omgeving van Reuver. Het gebied strekt zich uit van de Maas tot over de grens van Duitsland en van Swalmen tot aan Tegelen. Een uitdagende tocht met gevarieerd terrein en de optie om ook wat hoogtemeters te maken.

Lees meer...

ATB Toertocht Echt 5 nov.

De route loopt door de bossen van Echt, Montfort, Posterholt en Maria-Hoop, is licht heuvelachtig met enkele pittige klimmetjes. Er zijn twee afstanden (37 en 50 km) en halverwege is een pauzeplaats ingericht met o.a. sportdrank en voeding.

De tocht start vanaf het RIOS-terrein op sportpark “IN DE BANDERT” Bandertlaan te Echt.

Inschrijven kan van 8:30 tot 10:00 in de kantine van RIOS.
LEES MEER

Open Kampioenschap Herungerberg Venlo 2023

Beste en enthousiaste wielrenners van Midden- en Noord-Limburg,

Flyer herungerberg wielerkampioenschappenGraag willen wij het Open Kampioenschap Herungerberg Venlo onder jullie aandacht te brengen.Wij organiseren al vele jaren op de zaterdag 14.00 een recreanten wedstrijd c.q. Jedermansrennen met onze (succesvolle) formule een half uur max. 38 km per uur en daarna een half uur en 10 ronden wedstrijd met 2 leeftijdsklassen voor heren onder de 55 jaar en erboven en dames. Klik op de flyer voor vergroting.

Lees meer...

Onze sponsoren

Het weer vandaag

Leden Login

Agenda

MTB Heren za MTB-tocht 24 feb 13:00 uur
MTB Dames zo MTB-tocht 25 feb 09:00 uur
MTB Heren zo MTB-tocht 25 feb 09:00 uur
Heren zo Gravel-tocht 25 feb 09:00 uur
Diversen Algemene ledenvergadering 1 mrt 20:30 uur
MTB Heren zo, MTB Dames zo Kwistneetdettaopaedjeswoare 10 mrt 08:30 uur
Dames za, Heren za Openingstocht 30 mrt 14:15 uur
MTB Heren za, MTB Dames za MTB-Marathon 6 apr 10:00 uur
Heren vr MTB-tocht Zerkall 12 apr 10:00 uur