header standaard np

Aandacht voor "Ikfietsvriendelijk.nl"

Een beetje beleefdheid en veiligheid brengen in de fietswereld. De toerfietser kan er zelf een belangrijk deel aan bijdragen. Hoe rijden we onze eigen vredeskoers? Over de strijd om het fietspad staat op zaterdag 30 april een uitgebreid artikel in De Volkskrant. Daarin komt ook de website www.ikfietsvriendelijk.nl aan bod. Omdat het Naers Peloton voor een groot deel bestaat uit fanatieke recreatieve wielrenners vraag ik jullie aandacht voor de website. Artikel aangeleverd door Jos Emonts.

TWC Olympia organiseert Voorjaarstoertocht op za 21 mei 2016 te Venlo.

Toer en Wielerclub Olympia organiseert een voorjaars toertocht in Venlo op zaterdag 21 mei 2015.

De start van de tocht is tussen 8 en 10 uur s’ morgens. De tocht is volledig met pijlen uitgezet, en loopt door het grensgebied van de Maasduinen met Duitsland. De tocht heeft een lengte van ca. 60 en 100 km.

Lees meer...

Memorial Frans Schoubben Wcup Classic 23 mei 2016

Dit jaar maken we ons op voor de 18de editie van de Memorial Frans Schoubben Wcup Classic.

Het bijzonder gevarieerde parcours samen met de zeer uitgebreide Wcup bevoorradingen zijn de ingrediënten voor een uitstekende wielerdag. Om en bij de 2.000 wielerfanaten weten deze rit jaarlijks (bij mooi weer) naar waarde te schatten.

Lees meer...

Toertocht Venlo 12 juni 2016

Op zondag 12 juni wordt door TWC Noord Limburg voor de zevende keer Toertocht Venlo georganiseerd. Deelnemers aan deze fietstocht kunnen nu kiezen uit drie afstanden, 75, 85 en 115 km. Start en aankomst vinden plaats op de Fiets en Skate Omgeving op de Herungerberg in Venlo, Louisenburgweg 27. Zoals altijd zijn de routes zorgvuldig uitgepijld en lopen ze door de mooie streken van Limburg aan de ene en de districten Kleef en Viersen aan de andere kant van de grens.

Lees meer...

Rondom de Peellimieten

Beste Wielervrienden,

Als voormalig deelnemer aan de Vélo-tour willen we je hierbij graag attenderen op de editie van 2016. De temperatuur bereikte deze winter maar zelden het vriespunt, de winter is echter nog niet voorbij, maar de plannen voor het wegseizoen van 2016 worden weer gemaakt. Daarbij mag de jaarlijkse Vélo Tour niet op uw agenda ontbreken.

Lees meer...

WielerInfoSessie 16 jan. 2016

Beste relatie,

op 16 januari as. vindt er wederom een WielerInfoSessie plaats. Als bijlage de uitnodiging. Aanmelden kan alléén via de website. Voor clubs: graag deze mail doorsturen naar de leden. Er geldt een maximum van 50 inschrijvingen, dus wees er snel bij!

Lees meer...

Rundje Koeberg en meer

Beste mensen,

Zondag 13 december kun je weer mountainbiken in de Heldense Bossen. Zoals gebruikelijk vertrekken we om 9.15 uur en splitsen de groep op in verschillende niveaus en rijden afstanden tussen 15 en 45 km.
Na afloop is er natuurlijk weer koffie en vlaai.

Lees meer...

Onze sponsoren

Het weer vandaag

Leden Login

Agenda

MTB Heren zo MTB-Fantasie 5 feb 09:00 uur
MTB Dames zo MTB-Fantasie 5 feb 09:00 uur
Diversen Reanimatie cursus 9 feb 19:30 uur
Diversen Voorjaars-Ledenvergadering 3 mrt 20:30 uur
Dames za, Heren za Openingstocht 18 mrt 00:00 uur
MTB Heren za, MTB Dames za MTB-Zerkall 1 apr 09:30 uur