header standaard np

TWC Olympia organiseert Voorjaarstoertocht op za 21 mei 2016 te Venlo.

Toer en Wielerclub Olympia organiseert een voorjaars toertocht in Venlo op zaterdag 21 mei 2015.

De start van de tocht is tussen 8 en 10 uur s’ morgens. De tocht is volledig met pijlen uitgezet, en loopt door het grensgebied van de Maasduinen met Duitsland. De tocht heeft een lengte van ca. 60 en 100 km.

Lees meer...

Memorial Frans Schoubben Wcup Classic 23 mei 2016

Dit jaar maken we ons op voor de 18de editie van de Memorial Frans Schoubben Wcup Classic.

Het bijzonder gevarieerde parcours samen met de zeer uitgebreide Wcup bevoorradingen zijn de ingrediënten voor een uitstekende wielerdag. Om en bij de 2.000 wielerfanaten weten deze rit jaarlijks (bij mooi weer) naar waarde te schatten.

Lees meer...

Toertocht Venlo 12 juni 2016

Op zondag 12 juni wordt door TWC Noord Limburg voor de zevende keer Toertocht Venlo georganiseerd. Deelnemers aan deze fietstocht kunnen nu kiezen uit drie afstanden, 75, 85 en 115 km. Start en aankomst vinden plaats op de Fiets en Skate Omgeving op de Herungerberg in Venlo, Louisenburgweg 27. Zoals altijd zijn de routes zorgvuldig uitgepijld en lopen ze door de mooie streken van Limburg aan de ene en de districten Kleef en Viersen aan de andere kant van de grens.

Lees meer...

Rondom de Peellimieten

Beste Wielervrienden,

Als voormalig deelnemer aan de Vélo-tour willen we je hierbij graag attenderen op de editie van 2016. De temperatuur bereikte deze winter maar zelden het vriespunt, de winter is echter nog niet voorbij, maar de plannen voor het wegseizoen van 2016 worden weer gemaakt. Daarbij mag de jaarlijkse Vélo Tour niet op uw agenda ontbreken.

Lees meer...

WielerInfoSessie 16 jan. 2016

Beste relatie,

op 16 januari as. vindt er wederom een WielerInfoSessie plaats. Als bijlage de uitnodiging. Aanmelden kan alléén via de website. Voor clubs: graag deze mail doorsturen naar de leden. Er geldt een maximum van 50 inschrijvingen, dus wees er snel bij!

Lees meer...

Rundje Koeberg en meer

Beste mensen,

Zondag 13 december kun je weer mountainbiken in de Heldense Bossen. Zoals gebruikelijk vertrekken we om 9.15 uur en splitsen de groep op in verschillende niveaus en rijden afstanden tussen 15 en 45 km.
Na afloop is er natuurlijk weer koffie en vlaai.

Lees meer...

Nightbike TWC Asten 24 okt.

Beste fietsvereniging,

24 oktober organiseert TWC Asten alweer voor de 3e keer in successie een nightbike. Wij zouden het op prijs stellen als jullie de leden van jullie fietsvereniging willen infomeren over deze toch wel bijzondere en mooi ATB tocht in het donker.

Lees meer...

Onze sponsoren

Het weer vandaag