header standaard np

Inloopavond Sportpark ’t Maasveld

Ook benieuwd hoe Sportpark ’t Maasveld eruit komt te zien? Kom dan op woensdag 16 juni tussen 19.00 en 21.00 uur naar de inloopavond. Dan zullen de initiatiefnemers u niet alleen de ontwerpen laten zien maar ook even rondleiden op het tien hectare grote park en daar tekst en uitleg geven over wat er allemaal verandert.

Uiteraard doen we dat corona-proof. Daarom vragen we u om zich voor de inloopavond vooraf aan te melden via het mailadres: Dan kunnen we kleine groepjes maken en kan alles veilig verlopen. Graag zien we u op woensdagavond 16 juni!

logo maasveld blogDe inloopavond wordt georganiseerd door de stichting ’t Maasveld samen met de betrokken sportclubs. Zij hebben het afgelopen jaar de plannen verder verfijnd met als doel het sportpark zo te renoveren dat het een sportparadijs blijft.
Er komt ook iets nieuws, namelijk een veilige wieleromgeving. Hier kunnen straks wielrenners trainen, maar ook mountainbikers en cyclocrossers. De geplande wieleromgeving is straks voor iedereen beschikbaar. Bijvoorbeeld om te leren hoe je veilig met een elektrische fiets moet omgaan.
‘t Maasveld is niet voor niets de eerste echte Open Club van Limburg. Waar jong en oud terecht kan om te voetballen, tennissen, zwemmen, paardrijden, volleyballen, handballen, korfballen, noem maar een sport op. Maar ook een plek voor niet-sporters, die meer willen bewegen om gezond te blijven. Ook een plek voor vrijwilligers die de handen uit de mouwen steken om de boel draaiende te houden. Bewegen en ontmoeten, dat is ons motto.
’t Maasveld kloppend hart van Leudal
’t Maasveld wordt het kloppend hart van de gemeente Leudal. Een burgerinitiatief, gesteund en medegefinancierd door de overheid; Gemeente Leudal, Provincie en Rijk.


Vorige pagina

Onze sponsoren

Het weer vandaag

Leden Login

Agenda

Dames wo Weert-Tungelroy 28 juli 19:00 uur
Heren wo Heusden-Ospel 28 juli 19:00 uur
Heren do Kessenich 29 juli 19:00 uur
Heren zo Sterksel 1 aug 09:00 uur
Dames zo Tungelerwallen 1 aug 09:00 uur
Dames ma, Heren ma Pol-Ohé-Berkelaar (veww) 2 aug 19:00 uur
Heren ma GreenportBikeway 2 aug 19:00 uur
Dames wo GreenportBikeway 4 aug 19:00 uur