header standaard np

Reanimatielessen komen er weer aan

Dit jaar zullen er weer reanimatielessen voor 't Naers Peloton plaatsvinden. In februari zijn er twee avonden gereserveerd, wederom verzorgd door Jan Walraven.
Je kunt deelnemen op:
Donderdag 15 feb. of woensdag 21 feb.
Aanvang: 20:00uur
Locatie: Kantine fam. Beeren
Per avond is er plaats voor 10 leden
Meer info en aanmelden bij Ellen Mertens.

Resepsie Vorst Kwiebus en Adjudant Roel

Aanstaonde zunjig 4 feb. is de recepsie van de Vorst Kwiebus. We wille met ’t Naers Peloton een bezeuk bringe aan Vorst Tom en veural aan ziene adjudant. Dit jaor zal Adjudant Roel zörge veur een tiedrit op niveau in de hoêgste versnelling, met een finishlijn vol confetti !!! En det goan we viere.
We wille met z’n alle um 12.40u verzamele beej de Haamaeker zoedet we um 12:45u gezamelik een handje kinne schudde.
Om herkenbaar te zeen as NP, doot een truitje of vestje aan van het NP … zieëmboks hoof neet!

Laot de polonaise mer beginne en de fietsbelle klinke! 
Toet Zunjig.

Gelukkig 2024 aan onze fietsfanaten

Op naar een nieuw jaar vol adrenaline, mooie paden en onvergetelijke ritten! Mogen jullie in 2024 'schakelen' tussen avonturen en vreugdevolle momenten, zowel op als naast het zadel.
Gelukkig nieuwjaar aan alle fiets-enthousiastelingen!

Lees meer...

ATB tocht Zerkall 18/19 okt. 2023

Op woensdag 18 okt. om 10 uur vertrokken 7 pelotonners ( Huub a/d B, Pierre B, Thijs V, Rens B, Sjaak F, Frans J en Koos V) onder perfecte omstandigheden aan de tocht langs de Roer richting Zerkall. Ondanks de flinke tegenwind verliep de tocht vlotjes en kon na 60 km de bakker in Linich worden bezet voor een lekkere bakkerijhap als versterking.

 

Lees meer...

Samenvatting dames evaluatie 27 okt. '23

Besproken is o.a. de kilometerregistratie, zomerseizoen 2023, opkomst en aanpassingen fietsavonden. Als afsluiter was een PubQuiz georganiseerd.

BEKIJK HIER de samenvatting van de evaluatieavond. 
(eerst inloggen) 

6e Editie MTB-Openingstocht 2023

Het wielrenseizoen heeft ons gezegend met een prachtige en zonovergoten zomer. Maar nu de herfst langzaam nadert, is het tijd om de bossen in te duiken met de mountainbike. Op zaterdag 7 oktober lanceren we het seizoen met de 6e editie van onze MTB-openingstocht. Er is een route uitgestippeld met een mix van singletracks en bredere padendie geschikt is voor mountainbikers van alle niveaus. Ook goed te doen voor de handige gravelrijder en cyclocrosser. Deze route beslaat ongeveer 65 kilometer en ruim over de helft, bij Venhof op de Meinweg, is er een welverdiende pauze gepland waarbij je kunt genieten van een stukje vlaai en een consumptie naar keuze via de club. Bekijk route!

Lees meer...

Webshop NP kleding opnieuw geopend!

De webshop van Vermarc is opnieuw geopend en ingericht met de volledige outfit van TC `t Naers Peloton. Sokken zijn in alle maten (à €8,00) voorradig bij de kledingcommissie en kunnen per direct worden geleverd, dus niet bestellen via de webshop. Neem contact op met Ans van Haeff of geef je maat door via het web-contactformulier en de sokken worden bezorgd.
De webshop zal geopend zijn  t/m 1 okt. 2023.

Lees meer...

20 jaar Damespeloton: Een Jubileumrit om te Koesteren!

Het 20-jarig jubileum van het Naers damespeloton was een geweldige dag. Maar liefst 23 dames verzamelden om 13:30u bij de Witte Mariakapel, waar ze begonnen met het maken van een groepsfoto en een kort schietgebedje voor een veilige tocht. Daarna werd een verdeling van 2 groepen gemaakt voor een verrassende jubileumrit van 60 kilometer.
Op de 30km markering bereikten de groepen een pitstop. Dit was geen eenvoudige bananenpauze, maar een traktatie van koffie met vlaai op een prachtig terras bij Brasserie 't Tegelhuuske in Kinrooi.

Lees meer...

Onze sponsoren

Het weer vandaag

Leden Login

Agenda

MTB Heren za MTB-tocht 24 feb 13:00 uur
MTB Dames zo MTB-tocht 25 feb 09:00 uur
MTB Heren zo MTB-tocht 25 feb 09:00 uur
Heren zo Gravel-tocht 25 feb 09:00 uur
Diversen Algemene ledenvergadering 1 mrt 20:30 uur
MTB Heren zo, MTB Dames zo Kwistneetdettaopaedjeswoare 10 mrt 08:30 uur
Dames za, Heren za Openingstocht 30 mrt 14:15 uur
MTB Heren za, MTB Dames za MTB-Marathon 6 apr 10:00 uur
Heren vr MTB-tocht Zerkall 12 apr 10:00 uur