header standaard np

Webshop NP kleding opnieuw geopend!

De webshop van Vermarc is opnieuw geopend en ingericht met de volledige outfit van TC `t Naers Peloton. Sokken zijn in alle maten (à €8,00) voorradig bij de kledingcommissie en kunnen per direct worden geleverd, dus niet bestellen via de webshop. Neem contact op met Ans van Haeff of geef je maat door via het web-contactformulier en de sokken worden bezorgd.
De webshop zal geopend zijn  t/m 1 okt. 2023.

Lees meer...

20 jaar Damespeloton: Een Jubileumrit om te Koesteren!

Het 20-jarig jubileum van het Naers damespeloton was een geweldige dag. Maar liefst 23 dames verzamelden om 13:30u bij de Witte Mariakapel, waar ze begonnen met het maken van een groepsfoto en een kort schietgebedje voor een veilige tocht. Daarna werd een verdeling van 2 groepen gemaakt voor een verrassende jubileumrit van 60 kilometer.
Op de 30km markering bereikten de groepen een pitstop. Dit was geen eenvoudige bananenpauze, maar een traktatie van koffie met vlaai op een prachtig terras bij Brasserie 't Tegelhuuske in Kinrooi.

Lees meer...

20 Jarig-jubileum damespeloton

"Lieve dames,
Het is tijd om de champagnekurken te laten knallen en de wielen te laten draaien, want het damespeloton viert haar 20-jarig jubileum! Op za. 16 sept. om 13:30 uur starten we bij de Witte Kapel met een verrassende middag die speciaal voor jullie is samengesteld. Het belooft een onvergetelijke dag te worden, vol avontuur en plezier. We gaan een spannende tocht tegemoet, maar houden de details nog even geheim. Na een fantastische rit keren we terug naar het eindpunt voor een feestelijke afsluiting bij terras de Rooëjbes, waar een welverdiende borrel op ons wacht. Hier zullen we herinneringen delen, lachen en genieten van elkaars gezelschap. We kunnen niet wachten om samen met jullie dit mijlpaaljaar te vieren! Tot dan!

Lees meer...

Kermisprimeur: op de fiets naar Maneslust!

Een gloednieuw evenement toegevoegd aan de toerkalender. Dit jaar werd er voor het eerst een kermisronde op de racefiets georganiseerd. Na een korte plezierige rit met gematigde snelheid en stralend zonnig weer, bereikten de pelotonners hun bestemming bij Cafe Maneslust. Fietsen werden geparkeerd en men liet zich wegzakken op terras, waar de ober met een verfrissend kermisbiertje klaarstond.

Lees meer...

Introductie kermisronde 4 sept. 2023

Nieuw dit jaar is een kermisronde op de racefiets voor alle groepen. Verzamelen op parkeerplaats 't Maasveld en eindigen, na een rit van ongeveer 42km, beej Maneslust. Daar zal een verfrissend kermisbiertje op jullie wachten. Vlak voor de aankomst verzamelen alle groepen bij de St. Antoniuskapel op de kruising van Rohrstraat en Eiland, om vervolgens gezamenlijk naar Café Manslust te fietsen. Zorg dat je erbij bent en vergeet het fietslampje niet!!!

Een pelotons avontuur op Papendal

Bij Sportcentrum Papendal, de ideale uitvalsbasis voor een weekend vol sportavontuur, verzamelde zich op vrijdag een gevarieerde groep Naerse pelotonners van alle leeftijden, zowel dames als heren.

Ze hadden hun ogen gericht op dit langverwachte uitje. Na een buiige ochtend werd de planning aangepast, maar al vrij snel brak de zon door en iedereen bracht zijn fiets in paraatheid. Sportiviteit en vriendschap splitste zich op in drie disciplines: racefietsen, mountainbiken en gravelbiken, elk gedreven door hun eigen liefde voor de pedalen.

Lees meer...

Een epische tocht naar Kanne en terug

Op een regenachtige zaterdag leek de geplande rit naar Kanne aanvankelijk in het water te vallen. Gelukkig werd de tocht niet geannuleerd, maar slechts uitgesteld. Op de veelbelovende zondag waren de weergoden ons gunstig gezind, waardoor de tocht naar Kanne alsnog werkelijkheid kon worden. Met een groep van 14 enthousiaste langeafstandsfietsers stonden we klaar om een avontuur van ongeveer 200 kilometer en ruim 1000 hoogtemeters aan te gaan.

Lees meer...

Eifeltocht klimmetjes van de 1e categorie

Zaterdag 22 juli stond de Eifeltocht op de agenda. Een jaarlijks terugkerende route in natuurpark de Eifel. Glooiend landschap met korte klimmetjes, maar zeker niet vlak en wederom mooie vergezichten. Een kleine teleurstelling bij de vertrouwde pauzeplek, de Bäckerei in Gemund was volledig verwoest door de overstromingen van juli 2021.

Lees meer...

Toertocht NP Spa-Vielsalm een grootse prestatie

In het prachtige landschap van Spa, bekend om zijn adembenemende heuvels, besloten 9 pelotonners een uitdagende fietstocht te maken met 13 beklimmingen en zeker niet de minste. Sommigen misschien wel bekend met de namen als "Sur le Stockeu" - "La Haute Levée" - "Côte du Rosier-Est". Gedurende de dag begon ook de hitte op te spelen. Echter bergafwaarts kon je genieten van de snelheid en de wind die voor een beetje verkoeling zorgde. Ontsnappingen waren er ook, maar hard naar boven beuken zoals Eddy Merckx dat deed, lukte bij lange na niet.

Lees meer...

Niet de snelste maar de beste tijd is de winnaar

Ploegentijdrit 2023 uitslag teamsNegen teams gingen van start met ieder zijn eigen tactiek om de beste tijd neer te zetten. Een zonnige dag, tropisch klimaat, weinig wind, kortom de ideale omstandigheden die een ploegentijdrit tot een succes maakt. Opgegeven tijd en gereden tijd is de kunst van het tijdrijden. Met een afwijking van 0,02km/u is Team 6 (Roel D. / John v H. / Wim M. / Niek B. / Léon W.)  de grote winnaar. BEKIJK HIER mooie fotosessie van Joost V.

Lees meer...

Onze sponsoren

Het weer vandaag

Leden Login

Agenda

Heren do Dubbroek 21 sept 18:30 uur
MTB Heren zo, MTB Dames zo Strade Leudal WEL 24 sept 08:30 uur
Dames zo Griendtsveen 24 sept 09:00 uur
Heren zo Roermond-K'kirchen-Venlo 24 sept 09:00 uur
MTB Heren za, MTB Dames za MTB-Openingstocht 7 okt 00:00 uur
Diversen Najaars-ledenvergadering 3 nov 20:30 uur
MTB Heren zo, MTB Dames zo MTB Kersttocht Leudal 2023 26 dec 09:00 uur