header standaard np

Een bijzonder jaar sluiten we af

Een jaar waarin het samen fietsen niet vanzelfsprekend was, een jaar waarbij we ons realiseren hoeveel plezier het geeft om met fietsmaatjes op pad te zijn. Het was ook een jaar waar de fiets voor ultieme gezondheid heeft gezorgd, waar we nieuwe fiets enthousiastelingen hebben kunnen verwelkomen en waar individueel langere tochten zijn gemaakt dan ooit.
sponsoren pinquinLaten we hopen dat we in 2021 weer vele plezier momenten mogen beleven met gezamenlijke tochten op racefiets en MTB.
Namens het gehele bestuur een gezond en sportief 2021.
Klik op de afbeelding voor vergroting

Ruimte voor elkaar, Sportief gebaar !!!

Geef elkaar de ruimte. Houd je aan de maximale groepsgrootte van 2 personen en respecteer de 1,5 meter afstand tot andere mountainbikers en recreanten. Groepjes mogen niet mengen. Vertrek dus niet met meerdere groepjes, waarna je onderweg toch bij elkaar aanhaakt. Rijd behoudend, neem niet onnodig risico om letsel te voorkomen. Voorkom dat je in grensgebieden gaat fietsen. Neem altijd een mondkapje mee, post onvoorzien of 'n KoffieTo Go...!?!

Laatste nieuws over wielersport en corona op NTFU website 14 dec. 2020.

De webshop is geopend

Zoals in het voorjaar aangekondigd is het nu dan zover, de webshop is ingericht met de volledig nieuwe outfit van TC `t Naers Peloton. Alle leden hebben op 1 dec. een Email van Infobulletin TC `t Naers Peloton ontvangen met een link naar de webshop inclusief bijbehorend wachtwoord om te kunnen inloggen. (Geen mail ontvangen? Kijk eerst in je spambox of maak een melding via het contactformulier.) 
De webshop zal geopend zijn gedurende 2 weken van 1 december t/m 13 december 2020.

Lees meer...

Raboclubsupport - Steun 't Naers Peloton

Rabobank Clubsupport biedt financiele steun aan clubs en verenigingen. Jij beslist, kortom: jouw stem is geld waard. Ga naar www.rabobank.nl/clubsupport en stem op je favoriete Naerse Peloton. Stemmen via de Rabobank-App gaat nog sneller.  

Lees meer...

Helaas helaas, nieuwe maatregelen zijn even de baas !!!

Maximaal 4 fietsers in een groep is leidend ivm nieuwe Covid-19 regels. Vanuit ’t Naers Peloton worden vooralsnog tot 14 nov. clubtochten volgens agenda aangeboden op zelf te organiseren locaties. ( NP-clubtochten staan bij de NTFU geregistreerd, groepen die dan vertrekken zijn op dat moment dus NTFU-verzekerd.) Wees bewust van 1,5 mtr afstand, fiets in een groep van max. 4 pers of gewoon solo. Dit geldt voor zowel racefiets, mtb'ers en gravelbikers.

Lees meer...

Geslaagde start MTB-seizoen 2020

collage03 mtb tocht2020 klcollage01 mtb tocht2020 klOnder het genot van een aangenaam zonnetje hebben de leden van 't Naers Peloton kunnen genieten van een originele MTB-tocht uitgezet door Bart en Jeroen. Een rit vol onbekende paadjes, verrassende natuur en een smakelijke pitstop op openluchtterras gesponsord door Bakkerij Jacobs. Als afsluiting een heerlijk soepje en drankje bij PreuveRia, verzorgd door Mathijs van 't Raodhoes. Al met al een mooie dag om op terug te kijken in deze bijzondere tijden! 
Klik op afbeelding voor vergroting

 

MTB-openingstocht 10-10-2020

Het racefietsseizoen heeft ondanks Corona toch nog een mooie (na)zomer gekend. Nu de herfst in zicht komt is het tijd om het bos in te gaan op de mountainbike. Op zaterdag 10 oktober trappen we het seizoen af met de MTB-openingstocht.

Lees meer...

Goed nieuws, we mogen weer!

Vanaf zondag 5 juli staat de clubkalender weer gepubliceerd. Het bestuur heeft aanvullende regels opgesteld om verantwoord samen te kunnen sporten, o.a. gebaseerd op de richtlijnen van de NTFU. 
Lees hieronder het aanvullend regelement goed door.
I.v.m. verzamelen op 1,5mtr. is samenkomst op de parkeerplaats van 't Maasveld.
Hou je aan de regels voor de veiligheid van jezelf en anderen alsook het imago van 't Naers Peloton en de wielersport in het algemeen.

Lees meer...

Subsidie veilige wieleromgeving toegekend

wieleromgeving subsidie30 6limburger artikel maasveldwieleromgeving subsidie blogGeweldig nieuws!!! Op de raadsvergadering van 30 juni 2020 heeft de gemeente de subsidie voor de veilige wieleromgeving toegekend.

wieleromgeving subsidie30 6 2020Klik op de afbeelding voor vergroting

Dikke duim voor Maasveld

Een veilige wieleromgeving in Midden-Limburg is hard nodig, vanwege de toenemende onveiligheid op de weg. Voor de wielrenners, MTB'ers en cyclocrossers in de regio biedt dit een veilig alternatief. dikkeduim buurtbewoners maasveldZeker ook tijdens de donkere dagen van het jaar, als op de verlichte wielerbaan en het MTB/cyclocross-parcours getraind kan worden.

Onze sponsoren

Het weer vandaag

Leden Login

Agenda

Heren za Race/MTB-tocht 24 apr 13:00 uur
Dames zo Race/MTB-tocht 25 apr 09:00 uur
Heren zo MTB-tocht 25 apr 09:00 uur
Dames za, Heren za Individuele tijdrit 19 juni 00:00 uur
Dames za, Heren za Ploegentijdrit/Familiedag 11 sept 00:00 uur
MTB Heren za, MTB Dames za MTB-Openingstocht 9 okt 00:00 uur