header standaard np

Alternatieve openingsrit za. 19 juni 2021

Zaterdagmiddag 19 juni vindt er een alternatieve openingsrit plaats. Een tocht over de openbare weg, geschikt voor racefiets, gravelbike en MTB. We verzamelen om 13:30u bij Zorgboerderij Keyserbosch. Fotograaf Bianca op 't Veld zal op deze idyllische locatie enkele groepsfoto’s maken van alle pelotonsleden tesamen uiteraard in het nieuwe clubtenue.
Vanaf 14:30u vertrekken we in, vooraf samengestelde, groepen van 10 personen om te genieten van een nieuw uitgezette toertocht van circa 55 km. Alvorens vertrek zal Bianca iedere groep apart op foto vastleggen.

Lees meer...

Succesvolle MTB-Marathon

mtbmarathon01Wij kijken terug op een zeer geslaagde MTB marathon van afgelopen zaterdag. mtbmarathon02Mooi weer, goede opkomst van de leden en bovenal een fijne bijdrage van de vrijwilligers en leden bij de organisatie. Allen en met name Wim, Rien, Jeroen, Bart, Stephan, Nelly en Ingrid bedankt voor jullie bijdrage aan deze geslaagde activiteit.
Klik op de afbeelding voor vergroting

We gaan van start - indeling MTB-marathon

Info voor deelnemers van de MTB-Marathon as. zaterdag 29 mei. In onderstaand schema de groepsindeling met starttijden. We gaan er vanuit dat de groepjes zelfstandig van start gaan. Zorg dat je 5 minuten voor de starttijd van je eigen groep op ’t Maasveld aanwezig bent en zoek je groepje op.

Lees meer...

We mogen weer !!!

De overheid staat per 19 mei buiten sporten toe voor groepen tot maximaal 30 personen, onder de voorwaarde dat sporters 1,5 meter afstand van elkaar en anderen houden. Dit betekent, dat we weer met onze clubtochten kunnen beginnen. We hebben besloten om hiermee op zondag 23 mei om 9:00 te starten.

De groepsgrootte van 10 fietsers is vorig jaar goed bevallen. Dit aantal is veiliger en het is makkelijker om ander verkeer op 1,5 meter afstand te passeren dan in een grotere groep. Daarom willen we ook dit jaar in groepen van maximaal 10 personen gaan fietsen. 

Lees meer...

Nieuw initiatief ... MTB marathon

Beste Pelotonners,
Helaas hebben we als gevolg van de huidige coronapandemie niet als peloton met elkaar kunnen fietsen. We hebben nagedacht over alternatieven om toch voor de leden van de club en rekening houdend met de huidige coronamaatregelen, een activiteit te organiseren. Op 29 mei a.s. organiseren we nl. een MTB-marathon. Dit is een nieuw initiatief. Jeroen heeft met hulp van Bart en Stephan 3 originele routes uitgezet, van eenvoudig technisch niveau, wederom over paden die bij de meeste pelotonners niet bekend zullen zijn.

Lees meer...

TERUGBLIK MTB-OPENINGSTOCHT 2020

Mooie beelden om in deze tijden te kunnen nagenieten van de MTB-rit van afgelopen jaar. Dat we snel mogen hopen op een beetje meer vrijheid tesamen op de fiets.

Met dank aan "Gwenn fotografie" voor deze prachtige fotoshoot.
Bekijk de foto`s via DEZE LINK

Een bijzonder jaar sluiten we af

Een jaar waarin het samen fietsen niet vanzelfsprekend was, een jaar waarbij we ons realiseren hoeveel plezier het geeft om met fietsmaatjes op pad te zijn. Het was ook een jaar waar de fiets voor ultieme gezondheid heeft gezorgd, waar we nieuwe fiets enthousiastelingen hebben kunnen verwelkomen en waar individueel langere tochten zijn gemaakt dan ooit.
sponsoren pinquinLaten we hopen dat we in 2021 weer vele plezier momenten mogen beleven met gezamenlijke tochten op racefiets en MTB.
Namens het gehele bestuur een gezond en sportief 2021.
Klik op de afbeelding voor vergroting

Ruimte voor elkaar, Sportief gebaar !!!

Geef elkaar de ruimte. Houd je aan de maximale groepsgrootte van 2 personen en respecteer de 1,5 meter afstand tot andere mountainbikers en recreanten. Groepjes mogen niet mengen. Vertrek dus niet met meerdere groepjes, waarna je onderweg toch bij elkaar aanhaakt. Rijd behoudend, neem niet onnodig risico om letsel te voorkomen. Voorkom dat je in grensgebieden gaat fietsen. Neem altijd een mondkapje mee, post onvoorzien of 'n KoffieTo Go...!?!

Laatste nieuws over wielersport en corona op NTFU website 14 dec. 2020.

De webshop is geopend

Zoals in het voorjaar aangekondigd is het nu dan zover, de webshop is ingericht met de volledig nieuwe outfit van TC `t Naers Peloton. Alle leden hebben op 1 dec. een Email van Infobulletin TC `t Naers Peloton ontvangen met een link naar de webshop inclusief bijbehorend wachtwoord om te kunnen inloggen. (Geen mail ontvangen? Kijk eerst in je spambox of maak een melding via het contactformulier.) 
De webshop zal geopend zijn gedurende 2 weken van 1 december t/m 13 december 2020.

Lees meer...

Raboclubsupport - Steun 't Naers Peloton

Rabobank Clubsupport biedt financiele steun aan clubs en verenigingen. Jij beslist, kortom: jouw stem is geld waard. Ga naar www.rabobank.nl/clubsupport en stem op je favoriete Naerse Peloton. Stemmen via de Rabobank-App gaat nog sneller.  

Lees meer...

Onze sponsoren

Het weer vandaag

Leden Login

Agenda

Dames wo Weert-Tungelroy 28 juli 19:00 uur
Heren wo Heusden-Ospel 28 juli 19:00 uur
Heren do Kessenich 29 juli 19:00 uur
Heren zo Sterksel 1 aug 09:00 uur
Dames zo Tungelerwallen 1 aug 09:00 uur
Dames ma, Heren ma Pol-Ohé-Berkelaar (veww) 2 aug 19:00 uur
Heren ma GreenportBikeway 2 aug 19:00 uur
Dames wo GreenportBikeway 4 aug 19:00 uur