header standaard np

Goed nieuws, we mogen weer!

Vanaf zondag 5 juli staat de clubkalender weer gepubliceerd. Het bestuur heeft aanvullende regels opgesteld om verantwoord samen te kunnen sporten, o.a. gebaseerd op de richtlijnen van de NTFU. 
Lees hieronder het aanvullend regelement goed door.
I.v.m. verzamelen op 1,5mtr. is samenkomst op de parkeerplaats van 't Maasveld.
Hou je aan de regels voor de veiligheid van jezelf en anderen alsook het imago van 't Naers Peloton en de wielersport in het algemeen.

Lees meer...

Subsidie veilige wieleromgeving toegekend

wieleromgeving subsidie30 6limburger artikel maasveldwieleromgeving subsidie blogGeweldig nieuws!!! Op de raadsvergadering van 30 juni 2020 heeft de gemeente de subsidie voor de veilige wieleromgeving toegekend.

wieleromgeving subsidie30 6 2020Klik op de afbeelding voor vergroting

Dikke duim voor Maasveld

Een veilige wieleromgeving in Midden-Limburg is hard nodig, vanwege de toenemende onveiligheid op de weg. Voor de wielrenners, MTB'ers en cyclocrossers in de regio biedt dit een veilig alternatief. dikkeduim buurtbewoners maasveldZeker ook tijdens de donkere dagen van het jaar, als op de verlichte wielerbaan en het MTB/cyclocross-parcours getraind kan worden.

Tot 1 sept. geen clubkalender

kevelaer2020 max4persZolang de norm van maximaal 4 fietsers in een groep leidend is, worden er vanuit ’t Naers Peloton geen clubtochten aangeboden. Alle clubactiviteiten tot 1 sept. zijn afgelast.
Klik op de afbeedling voor vergroting.

routezoeker web npBen je van plan om te gaan fietsen dan kun je routes downloaden vanaf de site onder tabblad „routes” (zie afbeelding rechts).

Lees meer...

Vier de vrijheid

Wat is voor jou vrijheid?

Besef in deze tijd
vier 75 jaar vrijheid

Alternatieve openingstocht 20 juni afgelast

Update corona maatregelen 2 mei 2020
Het kabinet heeft besloten alle samenkomsten te verbieden tot 20 mei. Alle toertochten, die in de zomer gepland stonden, zijn afgelast tot 1 september. 
In overleg met Har en Mirjam van de Rooëjbes hebben we besloten om de geplande "Alternatieve Openingstocht" op 20 juni te laten vervallen.

Lees meer...

Alternatieve openingstocht i.p.v. ind. tijdrit !!! 

Update corona 16 april 2020

Corona heeft voor langere tijd invloed op onze traditionele fietskalender. Dat geldt ook voor de jaarlijkse individuele tijdrit welke komt te vervallen.
Mits de richtlijnen van het RIVM het toelaten wordt op 20 juni een alternatieve openingstocht (±55 km) gereden.
Start en finish bij de Rooëjbes met koffie en vlaai. Tijd om samen bij te praten waarbij tevens een groepsfoto van alle leden in 't nieuwe tenue wordt gemaakt.

Ride solo, Be careful, Stay healthy

RIDE SOLO, BE CAREFUL, STAY HEALTHY ! Update corona 31 maart 2020
Ondanks dat groepsritten tot 1 juni nog even niet mogelijk zijn, hebben we met bestuur en kledingcommissie besloten dat leden een frisse neus mogen halen in het nieuwe clubtenue per 1 april. Ga enkel en alleen op pad volgens richtlijnen en fiets solo, blijf binnen de landsgrenzen, geen zware training en blijf gezond.
De kledingfabrikant in Italië is op last van de overheid op 25 maart voor onbepaald tijd gesloten. Zodra de situatie rondom corona is genormaliseerd zal de webshop voor nabestellingen worden geopend.

Onze sponsoren

Het weer vandaag

Leden Login

Agenda

Heren zo Toverland 27 sept 09:00 uur
Heren zo Fantasieronde (groen) 27 sept 09:00 uur
Dames zo Isenbruch 27 sept 09:00 uur
MTB Heren za, MTB Dames za MTB-Zerkall 3 okt 10:00 uur
MTB Heren za, MTB Dames za MTB-Openingstocht 10 okt 00:00 uur