header standaard np

Zomers verslag op regenachtige dag

Een smeuïg verslag van de heren fietsvakantie in september op Corsica.
Met dank aan Léon Weekers voor het aanleveren van verslag en foto's.
Veel leesplezier.

LEES MEER

Webshop is opnieuw geopend

De webshop is opnieuw geopend en ingericht met de volledige outfit van TC `t Naers Peloton. Alle leden hebben op 3 nov. een mail van onze secretaris Hans Boonen ontvangen met een link naar de webshop, inclusief bijbehorend wachtwoord om te kunnen inloggen. (Check eventueel je spambox. Vragen of problemen met de bestelling plaatsen, maak een melding via het web-contactformulier.)
De webshop zal geopend zijn van 2 t/m 20 nov. 2022

Lees meer...

Lustrumeditie MTB-Openingstocht 2022

Het wielerseizoen heeft een mooie en warme zomer gekend. Nu de herfst in zicht komt is het tijd om het bos in te gaan op de mountainbike. Op zaterdag 8 oktober trappen we het seizoen af met de lustrumeditie van de MTB-openingstocht. 
Jasper, Sjaak en Martin hebben een route samengesteld van eenvoudig technisch niveau welke geschikt is voor alle mountainbikers en gravelers in het peloton. De route is zo'n 66km en ruim halverwege is een pauze voorzien van koffie en vlaai. Bij 't eindpunt Maneslust/Tönke is het gezellig afsluiten met soepje en brood.

Lees meer...

2e Strade Leudal Graveltocht 25 sept. 2022

De VOORINSCHRIJVING voor de graveltocht is inmiddels GESLOTEN en iedereen heeft de route op gpx ontvangen. Maar niet getreurd! Morgen is er ook nog DAGINSCHRIJVING MOGELIJK tussen 8.00 en 10.30h. Graag met pin betalen.
BEKIJK HIER fotosessie Joost V.
Organisatie is in handen van Stichting Wielerevenementen Leudal. De eerste editie in 2021 is goed bevallen, kende een groot aantal deelnemers en voerde over prachtige gravelpaden en -wegen in de gemeente Leudal.

Lees meer...

Koppel of individueel, de tijdrit was in topvorm!

Terras de Rooëjbes was zaterdag het strijdtoneel voor de primeur van een Koppeltijdrit. Het was een geweldige wedstrijd, het weer was prachtig en de deelnemers waren enthousiast. Spectaculaire snelheden, hoge wattages Watt en HalfWatt, vlagen van de wind en de pils die niet kan wachten. Ruim 40 wielrenners gingen de strijd aan tegen zichzelf of als koppel. Wie kwam er als eerste over de streep? TERUGBLIK MET PRACHTIGE FOTO'S VAN GWENN FOTOGRAFIE BEKIJK HIER

Lees meer...

Aanmelding Koppel- / Individuele tijdrit 3 sept. 2022

Beste leden van TC 't Naers Peloton, TCRDW, Wielervereniging La Rochelle of Bici Leudal,


Op zaterdag 3 september vindt wederom de jaarlijkse tijdrit plaats. We hebben er dit jaar voor gekozen om naast een individuele tijdrit ook een koppeltijdrit te organiseren. Je hebt zelf de keuze aan welke van de 2 tijdritten je wilt deelnemen. De organisatie stelt de koppels samen. Heb je zelf al een koppel samengesteld of voorkeur voor een fietsmaat, vul dan de naam in bij Duo-rijder. DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN!

Lees meer...

Nabestelling kleding NP

Nabestellingen NP kleding is binnen en pakketjes voor elk persoon zijn gemaakt.

Tenuekleding kun je afhalen op:
Dries 16 in Neer bij John & Ans van Haeff.
Stuur vooraf even een berichtje, dan kom je niet voor een gesloten deur. Mob Ans: 0622597086
Mocht je niet in de gelegenheid zijn om de kleding af te halen, geen probleem, dan wordt deze volgende week bij je bezorgd.

Ploegentijdrit - MTB kids Clinic AFGELAST

ploegentijdrit2022afgelastZaterdag 18 juni zou voor leden van TC 't Naers Peloton voor de 7e keer de familiedag worden georganiseerd vanaf locatie de Rooëjbes.
MTB kids clinic afgelastVanwege het te geringe aantal opgaven zien we ons helaas genoodzaakt om de de ploegentijdrit, feestavond met BBQ en de MTB-Kids-Clinic af te gelasten.
Met sportieve groet,
Bestuur TC `t Naers Peloton
Klik op de flyer voor vergroting.

Onze sponsoren

Het weer vandaag

Leden Login

Agenda

MTB Heren zo, MTB Dames zo MTB Meijel by Night 10 dec 08:30 uur
MTB Heren zo, MTB Dames zo MTB Meijel 11 dec 08:30 uur
MTB Heren zo MTB-Fantasie 11 dec 09:00 uur
MTB Dames zo MTB-Fantasie 11 dec 09:00 uur
MTB Heren zo, MTB Dames zo MTB Kersttocht Leudal 2022 26 dec 08:00 uur
MTB Heren za, MTB Dames za MTB Someren 31 dec 08:30 uur