header standaard np

Ploegentijdrit - MTB kids Clinic AFGELAST

ploegentijdrit2022afgelastZaterdag 18 juni zou voor leden van TC 't Naers Peloton voor de 7e keer de familiedag worden georganiseerd vanaf locatie de Rooëjbes.
MTB kids clinic afgelastVanwege het te geringe aantal opgaven zien we ons helaas genoodzaakt om de de ploegentijdrit, feestavond met BBQ en de MTB-Kids-Clinic af te gelasten.
Met sportieve groet,
Bestuur TC `t Naers Peloton
Klik op de flyer voor vergroting.

MTB-Kids-Clinic & Crossen in de bossen

Vind je het leuk om op je fiets te crossen, lekker op weg of in het bos.
Het Naers Peloton organiseert op zaterdag 18 juni 2022 een familiedag met een speciale clinic voor de jeugd vanaf groep 4 op de basisschool alsook voor de jeugd van de middelbare school.

Lees meer...

Ploegentijdrit & MTB-Kids-Clinic met nieuw elan

Zaterdag 18 juni wordt voor leden van TC 't Naers Peloton voor de 7e keer de familiedag georganiseerd vanaf locatie de Rooëjbes.
We hebben er dit jaar voor gekozen om deze dag in juni te houden na de jaarlijkse jeugdwielerwedstrijden.
Ook dit jaar krijgen de kinderen vanaf groep 4 en de jeugd van de middelbare school de kans om onder begeleiding kennis te maken met een MTB-programma op een leuke locatie in het Leudal.

Lees meer...

Info en groepsindeling MTB Marathon 2022

Beste MTB'ers,
A.s. zaterdag is de MTB Marathon waar je je voor opgegeven hebt!
In dit bericht kun je de route + groepsindeling vinden en nog enkele dingen die goed zijn om vooraf te weten.

Indien je in het bezit bent van een navigatie systeem zou het fijn zijn als je de voor jou betreffende route erop zet. Elke groepje is zo ingedeeld dat het minimaal 2 rijders met navigatiesysteem bevat.

Lees meer...

Uitnodiging MTB Marathon 2022

Na groot succes van vorig jaar gaan we dit jaar weer een MTB Marathon organiseren en wel op zaterdag 14 mei a.s. Er zijn 2 routes gemaakt van verschillende afstanden zodat we hopelijk voor iedereen wat moois kunnen aanbieden.

INSCHRIJVING IS GESLOTEN 
Voor vragen of info kun je contact opnemen met Jasper Klaessen.
Óf via het CONTACTFORMULIER

Lees meer...

Webshop opnieuw geopend t/m 28 april

WEBSHOP IS GESLOTEN (29 april 2022)

De webshop is weer open. Ingericht met de volledige outfit van TC `t Naers Peloton. Alle leden hebben op 13 april een mail van onze secretaris Hans Boonen ontvangen met een link naar de webshop, inclusief bijbehorend wachtwoord om te kunnen inloggen. (Geen mail ontvangen? Kijk eerst in je spambox of maak een melding via het contactformulier.)
De webshop zal geopend zijn gedurende 2 weken van 13 t/m 28 april.

Lees meer...

Dames evaluatie verslag 25 maart

Enkele belangrijke wijzigingen, groepssamenstelling en invulling van de woensdag- en zondag tochten. Tevens enkele aandachtspunten voor een veilg fietsverkeer. 

LEES HIER het verslag. Eerst inloggen. (Problemen met inloggen, contact het webteam).

Traditie Zerkall mét een feestje !

Het alom bekende MTB-weekend Zerkall, als vanouds een jaarlijks terugkerende traditie. Dit jaar een speciale editie vanwege het bereiken van de 60-jarige leeftijd van gastvrouw Karin (Hotel Gut Kallerbend). Zij kreeg een bloemetje aangeboden van Huub ad Boom. 

Lees meer...

Treffende openingstocht 2022

Prachtige openingstocht met maar liefst 70 Naerse Pelotonners!!! Vooraf koffie & huisgemaakte vlaai beej de Rooëjbes. Vervolgens een prachtige tocht over de Crayelheide waarna we afsluiten met heerlijke soep & broodjes beej Maneslust. Dank aan de sponsoren voor deze geweldige dag.

Lees meer...

Onze sponsoren

Het weer vandaag