header standaard np

Groene hellingen op de nieuwe eifelroute

eifel01eifel02eifel04Op verkenning aan de Ruhrsee, en jawel hoor, in de zon onder de palmbomen. Roel Bouten had een fantastische nieuwe route in de Eifel uitgewerkt. Fijn geasfalteerde wegen en weinig autoverkeer. Vele groene hellingen met een stijgingspercentage waarvan het uitzicht fenominaal is.
Klik op de afbeelding voor vergroting.
Bekijk hier de route

Een mooie traditie: kermis Grashoek

Tradities zijn er om te handhaven. Dat geldt zeker voor de jaarlijkse tocht naar de kermis in Grashoek. Slechts vier pelotonners lieten zich dit jaar de pilsjes, gesponsord door Bakkerij Jacobs, goed smaken. Ellen Mertens, Sjaak Franssen, John van Haeff en Jos Emonts kwamen - met al ruim vijftig kilometer op de teller - zonder een spat regen in Grashoek aan. Daar zorgde de kastelein van Leanzo traditiegetrouw voor de innerlijke verkoeling.

Lees meer...

Rondje Lozen van Koos

thumb lozen02thumb lozen01Weinig wind, veel zon, grote opkomst, heerlijke pauzeplek, en bovenal prachtige route rondje Lozen. Chapeau voor de organisator/navigator!!!

Klik op de afbeelding voor vergroting

Marmotte van Naer geslaagd

marmotte pelotonnersFanatieke pelotonners hebben een lang gekoesterde wens van de Marmotte in vervulling laten gaan. Beklimmingen van de Glandon, Télégraphe, Galibier en Alpe d'Huez over een afstand van 175km met 5000hm maakte de route compleet.
Chapeau voor deze geweldige prestatie.
Klik op de afbeelding voor vergroting.

Uitzending Tour de L1mbourg sfeervol en extreem heet

Op uitnodiging van L1 hebben WVLR en Naers Peloton een mooi promofilmpje gemaakt voor de Leudal Kernen Omloop. Een klein groepje pelotonners fietste, onder extreme hitte waarbij de 40gr werd aangetikt, naar de uitzending van Tour de L1mbourg in Grathem, Kasteel Groot Buggenum.

Lees meer...

Windspeed tijdens tijdrit

Nakeuvelen over de tijdrit: Over de tijdwaarneming mag geen twijfel zijn, echter windkracht is onvoorspelbaar...

Was er nou echt minder wind in de loop van de dag? 

Lees meer...

Wielerfanaten van Roggel en Neer, krachtmeting en sfeer

ind tijdrit2019 winnaarsDe individuele tijdrit, een prachtige dag van sportiviteit, krachtmeting en sfeer! Vol overgave fietste deelnemers zich tot diep in het rood, en de resultaten mogen er wezen. 's Avonds napraten met beloning van 'n hapje en 'n drankje bij de Rooëjbes. Alle winnaars GEFELICITEERD. 
Klik op de afbeelding voor vergroting.

Lees meer...

Startschema individuele tijdrit 2019

Om 14:00 uur verzamelen bij de Roöejbes en gezamenlijk het parcours verkennen om vervolgens om 15:00u klaar te staan wanneer de 1e deelnemer zal starten. De deelnemers rijden het parcours 2 keer rechtsom (2 x 5,4 km). De start en finish is als vanouds bij de Rooëjbes. Er wordt gereden vanaf de start op Brumholt, Dries, Sterrebosweg en weer Brumholt. Zie afbeelding.

De start is aan de linkerkant (kant Rieterweg) van de weg en de doorkomst en finish aan de rechterkant (kant Rooejbes). De deelnemers kunnen warm rijden op de Rieterweg en het Fort. Ze kunnen dan vanaf de aansluiting van de Rieterweg op Brumholt naar de start rijden, zonder de andere deelnemers te hoeven kruisen.
Na de finish rijden de deelnemers linksaf de Rieterweg op om uit te rijden.

Lees meer...

Voorbereiding ind. tijdrit op za. 22 juni in volle gang

Ook dit jaar staat de individuele tijdrit op het programma. In een onderlinge derby zullen de leden van TC ‘t Naers Peloton en TC RDW zich meten met de leden van La Rochelle. De editie van 2019 is vernieuwd. Start en finish als vanouds bij de Rooëjbes. Iedereen rijdt 2 keer het rondje Brumholt, Dries, Sterrebos, Brumholt, het zogenaamde ploegentijdrit rondje, en daarmee is de tijdrit wederom publieksvriendelijker geworden voor de toeschouwers. De tijdwaarneming zal verzorgd worden door Rennerz, iedereen krijgt een chip zodat tijd online gevolgd kan worden. INSCHRIJVING IS GESLOTEN
Zijn er vragen, neem contact op met Hans Boonen of John van Haeff.

Lees meer...

Onze sponsoren

Het weer vandaag