header standaard np

Vierde editie MTB-openingstocht

Het wielerseizoen heeft ondanks corona nog een mooie (na)zomer gekend. Nu de herfst in zicht komt is het tijd om het bos in te gaan op de gravelfiets of mountainbike. Zaterdag 9 oktober trappen we de 4e editie af met de MTB-openingstocht.
Bart en Jeroen zijn volop bezig om een route op te zetten welke geschikt is voor alle mountainbikers van eenvoudig technisch niveau. Een ideale gelegenheid om weer te wennen aan het off-road biken. 
INSCHRIJVING IS GESLOTEN. 

Lees meer...

Webshop opnieuw geopend

Wederom staat de webshop weer open met de outfit van TC `t Naers Peloton. Leden hebben op 16 sept. een mail van Infobulletin TC `t Naers Peloton ontvangen met een link naar de webshop inclusief bijbehorend wachtwoord om te kunnen inloggen. (Geen mail ontvangen? Kijk eerst in je spambox of maak een melding via het contactformulier.)
De webshop zal geopend zijn gedurende 3 weken van do. 16 sept. t/m zo. 10 okt. 2021.

Lees meer...

Ploeg Hühnerkönig als de kippen erbij !!!

uitslagen ploegentijdrit2021Een race mét de klok om de gepoolde snelheid te matchen met de werkelijke snelheid. Winnaar is ploeg 4 met Hans Mingers, Jac ad Boom, Jac Hendrix en Roy van Rijt. De jeugd werd verwend met een uitdagende MTB-tocht in `t Leudal. De welverdiende pomp ging naar Ingrid Beeren. Met grote dank aan Har en Mirjam van de Rooëjbes voor de gezellig en fijn verzorgde avond. BEKIJK HIER foto's van Joost VerheijdenKlik op de afbeelding voor uitslagen.

Lees meer...

ATB Zerkall gaat door op 2 & 3 okt. 2021

zerkall atb gutkallerbendIn afwijking van sommige geruchten gaat de ATB tocht Naer-Zerkall-Naer (overnachting in Gut Kallerbend) gewoon door op za. 2 & zo. 3 oktober. Aanmelding is mogelijk via de  *AANMELDKNOP of mondeling/telefonisch bij Huub a/d B. of Koos V. 
Vertrek is als normaal om 10:00 uur vanaf de parkeerplaats bij Manuslust. Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 18 sept. Vol is vol !!! AANMELDING IS GESLOTEN

Lees meer...

Familiedag / ploegentijdrit komt eraan


Zaterdag 11 september wordt voor leden van TC 't Naers Peloton voor de 6e keer de familiedag georganiseerd vanaf locatie de Rooëjbes onder de geldende coronaregels. De organisatie is volop bezig, om er in aangepaste vorm, een mooie dag van te maken. 
Ook dit jaar krijgen de kinderen vanaf groep 4 en de jeugd van de middelbare school de kans om onder begeleiding kennis te maken met een MTB-programma op een leuke locatie in het Leudal.

Lees meer...

MTB-Clinic voor de Naerse jeugd

Vind je het leuk om op je fiets te crossen in het bos? Het Naers Peloton organiseert op zaterdag 11 september een familiedag met een clinic voor de jeugd vanaf groep 4 op de basisschool, alsook voor de jeugd van de middelbare school. Op basis van leeftijd en niveau worden kleine groepjes gemaakt en ga je onder begeleiding een MTB-toertocht maken door het Leudal.

Lees meer...

Alternatieve openingsrit za. 19 juni 2021

Zaterdagmiddag 19 juni vindt er een alternatieve openingsrit plaats. Een tocht over de openbare weg, geschikt voor racefiets, gravelbike en MTB. We verzamelen om 13:30u bij Zorgboerderij Keyserbosch. Fotograaf Bianca op 't Veld zal op deze idyllische locatie enkele groepsfoto’s maken van alle pelotonsleden tesamen uiteraard in het nieuwe clubtenue.
Vanaf 14:30u vertrekken we in, vooraf samengestelde, groepen van 10 personen om te genieten van een nieuw uitgezette toertocht van circa 55 km. Alvorens vertrek zal Bianca iedere groep apart op foto vastleggen.

Lees meer...

Onze sponsoren

Het weer vandaag

Leden Login

Agenda

MTB Heren za MTB-tocht 9 dec 13:00 uur
MTB Dames zo MTB-tocht 10 dec 09:00 uur
MTB Heren zo MTB-tocht 10 dec 09:00 uur
Heren zo Gravel-tocht 10 dec 09:00 uur
MTB Heren zo MTB-tocht 17 dec 09:00 uur
Heren zo Gravel-tocht 17 dec 09:00 uur
MTB Heren zo, MTB Dames zo MTB Kersttocht Leudal 2023 26 dec 09:00 uur
Diversen Algemene ledenvergadering 1 mrt 20:30 uur
Dames za, Heren za Openingstocht 30 mrt 14:15 uur