header standaard np

Grenslandklassieker op 5 juni

Beste wielertoeristen,
De Roger Wijnen Grenslandklassieker is sinds 1979 uitgegroeid tot een populaire toertocht die staat voor kwaliteit en flink wat klimwerk. Terwijl de meeste organisaties kozen voor tochten over de bekende Ardennenheuvels, koos WTC Grensland al vanaf het begin voor de mooie en rustige Eifel. De blijvende belangstelling gaf aan dat dit een goede keuze bleek. Dit jaar kunnen er afstanden gereden worden van 80, 100, 150 en 210 km. Het aantal hoogtemeters varieert van 800 tot 2800 m.

Het inschrijfgeld bedraagt €9,00 - €11,00 afhankelijk van de afstand. NTFU leden krijgen korting. Inschrijven kan via de website: www.wtcgrensland.nl.
Let op: de voorinschrijving wordt gesloten op zondag 29 mei om 24:00 uur.
Tijdens de ritten is er uitgebreide verzorging met energierepen, sportdrank en uiteraard voor iedereen een stuk Limburgse vlaai van Puur Steevens op de laatste controlepost!

Door het team van Roger Wijnen wordt de technische ondersteuning verzorgd op de controleposten. Op deze posten is EHBO aanwezig. Twee servicewagens zijn onderweg om gestrande fietsers weer op weg te helpen. Wij gaan er wel vanuit dat iedereen met goed materiaal aan de start verschijnt.
De kantinemedewerkers van VV Neerbeek staan garant voor een bourgondische ontvangst voor en na de tocht. Ruime parkeergelegenheid is er bij het nabijgelegen Makado-winkelcentrum.
Het sportcomplex van VV Neerbeek is eind 2015 is verbouwd tot een multifunctioneel sportcentrum. Hierdoor worden de racefietsen verderop binnen het complex geparkeerd in een daarvoor ingericht parkeervak. Doordat de ligging van dit parkeervak verder van de openbare weg/ingang ligt is de kans op pottenkijkers kleiner. Er is géén bewaakte fietsstalling.

Met sportieve groet en tot 5 juni,
Het bestuur van WTC Grensland

header twcgrensland

 Vorige pagina

Onze sponsoren

Het weer vandaag