header standaard np

Fietsvakantie 2015 in de Pyreneeën

 

tourmalet

 

Op zondag 31 mei vertrokken Frans Jacobs, Piet Bouten, Nic Berben en John van Haeff voor hun jaarlijkse fietstocht richting het zuiden. Deze keer werd het voor de eerste keer een hoogte stage in de Pyreneeën. De heenreis verliep via Parijs en Toulouse naar Biert, de eindbestemming, en verliep erg voorspoedig. In 12 uur tijd werd de afstand van 1230 kilometer over de Franse autowegen overbrugd.

Lees meer...

Frans Jacobs op de col de Gavia, Mortirolo en Stelvio.

Frans Jacobs fietst voor energiestofwisselingsziekte.

frans_energy4all
Vrijdag 12 september t/m zondag 14 september 2014 heb ik in Noord- Italië (Bormio) een sponsortocht gefietst voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte.

Elke dag een extreme col: de Gavia ( totale afstand 56 km met 1437 hoogtemeters), de Mortirolo ( totale afstand 82 km met 1296 hoogtemeters) en de Stelvio (totale afstand 94 km met 3341 hoogtemeters). Deze laatste col heb ik dus twee keer overwonnen.

Ik heb drie dagen genoten van een geweldige organisatie en een voortreffelijke sfeer van mensen met één doel:
Geld inzamelen voor de kinderen met energiestofwisselingsziekte.

Lees meer...

Belevenis Pierre en John

BELEVENIS:

opbrengstMS

9 Juni 2014, dacht ik afgelopen december, dat wordt de dag. Klimmen tegen MS, 3x de Mont Ventoux naar boven fietsen, maar hoe ga ik dat aanpakken, er moet tenslotte een sponsorbedrag ingelegd worden. Ten eerste dacht ik, schoonvader Pierre Berben vragen als hij mee wil gaan. Hij hoeft er niet lang over na te denken, want de ziekte MS komt helaas ook voor in onze familie. Natuurlijk gaan ook direct de dames mee. Voor het financiële hoofdstuk denk ik direct aan Jac Verheijden hij zegt direct ja en het team begint vorm te krijgen.

“Team Naer Klumtj Taege MS” is geboren.

Lees meer...

Verslag fietsvakantie Mojácar (Spanje) april 2014

In april 2014 zijn 8 Naers Pelotonners naar Andalusië in Spanje afgereisd voor een fietsvakantie van een week. Hierbij een verslag en foto's afkomstig van Jeroen van Rijt.
Foto's kun je bekijken in het tabblad "foto's"-2014 of klik hier.

fietsvak_spanje11
9 april 2014:

We moeten al vroeg vertrekken, Peter en Har zullen rijden en pikken iedereen op rond een uur of 4 in de morgen. We hebben om 7.00 uur de vlucht vanuit Eindhoven Airport naar Alicante. Op het vliegveld is nog niet veel te doen en alles loopt soepel. Martin en Jac nemen hun eigen fiets mee in een fietskoffer.

Lees meer...

MTB-Marathon verslag Sella Ronda Hero 2013

FinishSellaBoeiend verslag van Stephan Muijres over de Sella Ronda Hero 2013. Neem de tijd en lees hoe Stephan de MTB-marathon heeft ervaren samen met z'n fietsmaten.

Klik op de foto's voor vergroting (die ook een beeld van de prachtige natuur laten zien).

 

Sella Ronda Hero 2013. 

Na de verhalen van Sjaak, Jeroen en Mark in 2011 heb ik mij over laten halen om aan de Sella Ronda Hero 2013 mee te doen. En zoals ze dat zo mooi zeggen: “En dat heb ik geweten!” De SRH is een mountainbikemarathon in de Dolomieten (Italië). Met een lengte van 82 km lijkt het wel mee te vallen, maar de 4.400 hoogtemeters maken het wat moeilijker.

Lees meer...

"Eifeltocht angersom"

Verslagje van de Eifeltocht Angersom

Een beetje frisjes vertrokken we met drie pelotonners met armstukken (behalve bikkel Twan) aan de Eifeltocht. Hoewel op het programma stond om deze andersom te fietsen werd besloten bij afwezig van Piet navigator Hendrikx voor het zekere te gaan en de normale route te nemen.

Lees meer...

Onze sponsoren

Het weer vandaag

Leden Login

Agenda

MTB Heren za MTB-tocht 31 okt 09:00 uur
MTB Dames zo MTB-tocht 1 nov 09:00 uur
MTB Heren zo MTB-tocht 1 nov 09:00 uur
Diversen Algemene ledenvergadering AFGELAST 6 nov 00:00 uur
MTB Heren za MTB-tocht 7 nov 09:00 uur
MTB Dames zo MTB-tocht 8 nov 09:00 uur
MTB Heren zo MTB-tocht 8 nov 09:00 uur
MTB Heren za, MTB Dames za ATB Kersttocht Leudal AFGELAST 26 dec 00:00 uur