header standaard np

Verslag van Koos op de Mont Ventoux

Op zaterdag 29 mei reisden Piet Kusters, Niek Berben, Jos Emonts, John van Haeff, Frans Jacobs, Peter Silvrants, Sjaen Sijben en Koos Verheijden af naar Flassan, aan de zuidzijde van de Mont Ventoux in Frankrijk.

Lees meer...

MBT-tocht dames.

Voor de dames stond vorig weekend een MTB-tocht naar Zerkall in de Eifel op het programma. Maar helaas, ook toen weer werkte het weer weer eens niet mee.

Lees meer...

Pelotonners in de Provence

castellane_7

Een zevental leden van 't peloton (Frans, Piet B, Piet K, John, Har, Niek en Sjaen) zijn van 2 t/m 8 juli in Castellane, een dorpje in de Provence, op fietsvakantie geweest. De vakantie heeft geen verslag nodig, het filmpje (in het menu media) zegt genoeg over de prachtige fietsomgeving die dit stukje van Zuid-Frankrijk te bieden heeft. Ook de foto's laten zien dat men op culinair gebied niks tekort komt. Met dank aan Sjaen Sijben die deze vakantie heeft vastgelegd.

klik op de foto voor vergroting

Thônes 2009

Op zaterdag 30 mei 2009 werd er door 7  Pelotonners, t.w. Niek Berben, Koos Verheijden, Piet Kusters, Pier Silvrants, Frans jacobs, Sjaen Sijben en John van Haeff  om 7:30 uur per auto afgereisd van Neer naar Thônes in Frankrijk.

Lees meer...

Andalusië 2009

Terwijl de meeste Pelotoners als kwiebussen verkleed zich opmaakten voor de optocht, vlogen 4 leden van het Naers peloton, Piet en Annemiek Kusters, Gertie Berben en Rob Pigmans, richting zuid Spanje. Om preciezer te zijn naar het zuiden van Andalusië naar de plaats Novo Sancti Petri, ongeveer  40 kilometer van Cadiz, om daar de carnavalsweek lekker te fietsen met Max Hürzeler bicycle holidays.

Lees meer...

Eifeltocht 2008

Onder stralende weersomstandigheden werd op zaterdag om 9:00 uur vanaf de Rabobank door 27 fietsers (helaas maar 3 dames dit keer) en 1 begeleider in de persoon van Stan Wiltschut gestart voor de tocht naar Zerkall in de Duitse Eifel.

Lees meer...

Onze sponsoren

Het weer vandaag

Leden Login

Agenda

MTB Heren za MTB-tocht 9 dec 13:00 uur
MTB Dames zo MTB-tocht 10 dec 09:00 uur
MTB Heren zo MTB-tocht 10 dec 09:00 uur
Heren zo Gravel-tocht 10 dec 09:00 uur
MTB Heren zo MTB-tocht 17 dec 09:00 uur
Heren zo Gravel-tocht 17 dec 09:00 uur
MTB Heren zo, MTB Dames zo MTB Kersttocht Leudal 2023 26 dec 09:00 uur
Diversen Algemene ledenvergadering 1 mrt 20:30 uur
Dames za, Heren za Openingstocht 30 mrt 14:15 uur