header standaard np

We mogen weer !!!

De overheid staat per 19 mei buiten sporten toe voor groepen tot maximaal 30 personen, onder de voorwaarde dat sporters 1,5 meter afstand van elkaar en anderen houden. Dit betekent, dat we weer met onze clubtochten kunnen beginnen. We hebben besloten om hiermee op zondag 23 mei om 9:00 te starten.

De groepsgrootte van 10 fietsers is vorig jaar goed bevallen. Dit aantal is veiliger en het is makkelijker om ander verkeer op 1,5 meter afstand te passeren dan in een grotere groep. Daarom willen we ook dit jaar in groepen van maximaal 10 personen gaan fietsen. 

De start van de clubritten zal plaatsvinden op de parkeerplaats bij ‘t Maasveld. Ga direct, net als vorig jaar, op de plek van je groep staan; bij het bordje rood, blauw, wit, groen, roze (voor de dames), of zwart (MTB-ers).
Vanwege de hoge aantal corona infecties in Nederland mogen we momenteel Duitsland niet in voor niet-noodzakelijke reizen. En zelfs daarvoor is een negatief resultaat van een COVID-19 test van maximaal 72 uur oud noodzakelijk. Daarom worden de clubtochten in en door Duitsland nu nog niet in de agenda opgenomen. Zodra het weer mag, zullen deze worden toegevoegd. 

Het verbod op niet-noodzakeljke reizen naar België is in april 2021 opgeheven. Maar de Nederlands overheid raadt nog af om naar België te gaan. Daarom nemen we momenteel alleen de clubtochten in de agenda op die in de grensregio blijven.

De agenda wordt momenteel bijgewerkt en vinden jullie binnenkort als vanouds op deze site.

Natuurlijk mogen ook de MTBers vanaf nu in groepen van 10 fietsers hun clubtochten rijden.

De aanvullende regels zijn opgesteld op basis van de NTFU richtlijnen.

Afgelasting individuele tijdrit op 19 juni.
Helaas zijn de volgende stappen voor de versoepelingen van de corona maatregelen met minstens 2 weken verschoven. Het wordt pas vanaf 30 juni mogelijk om vergunningsplichtige evenementen te organiseren. Daarom hebben we de individuele tijdrit en de jeugdwielerwedstrijden helaas moeten afgelasten.

 

Onze sponsoren

Het weer vandaag

Leden Login

Agenda

Dames wo Weert-Tungelroy 28 juli 19:00 uur
Heren wo Heusden-Ospel 28 juli 19:00 uur
Heren do Kessenich 29 juli 19:00 uur
Heren zo Sterksel 1 aug 09:00 uur
Dames zo Tungelerwallen 1 aug 09:00 uur
Dames ma, Heren ma Pol-Ohé-Berkelaar (veww) 2 aug 19:00 uur
Heren ma GreenportBikeway 2 aug 19:00 uur
Dames wo GreenportBikeway 4 aug 19:00 uur