header standaard np

Nieuw initiatief ... MTB marathon

Beste Pelotonners,
Helaas hebben we als gevolg van de huidige coronapandemie niet als peloton met elkaar kunnen fietsen. We hebben nagedacht over alternatieven om toch voor de leden van de club en rekening houdend met de huidige coronamaatregelen, een activiteit te organiseren. Op 29 mei a.s. organiseren we nl. een MTB-marathon. Dit is een nieuw initiatief. Jeroen heeft met hulp van Bart en Stephan 3 originele routes uitgezet, van eenvoudig technisch niveau, wederom over paden die bij de meeste pelotonners niet bekend zullen zijn.

mtb marathon 2021 webDe routes zijn geschikt voor alle mountainbikers in het peloton, maar zijn tevens ook prima te doen voor cyclocrossers of gravelbikers.
Er wordt gestart in kleine groepjes vanaf 10:00 uur op parkeerplaats 't Maasveld.

De routes/afstanden zijn:
1. Basis, 55 km, alle fietsers van het NP zouden deze tocht kunnen voltooien;
2. Sportief, 80 km, dit is een rit voor de meer getrainde fietsers. Technisch niet zwaar, maar wel een mooie afstand.
3. Extreme: 100km voor de goed getrainde fietsers.
Tijdens de route is een pauze voorzien van koffie en vlaai.

Op basis van de thans geldende coronaregels zal er worden gereden met tweetallen en met behulp van een navigatiesysteem (Garmin, Wahoo, etc.). Er zijn dus geen voorrijders. De indeling zal afhankelijk zijn vd beschikbaarheid van navigatie. Bij versoepelingen van de regels zullen er mogelijk viertallen gevormd kunnen worden.

Aanmelden via de BLAUWE KNOP, onder op deze pagina, is mogelijk tot en met 24 mei. Geef bij de opgave naast je naam in de tekstbalk aan welke afstand je wil rijden en of je de beschikking hebt over een Garmin of ander navigatiesysteem. (vb: Jeroen v Rijt, 55km, Garmin).

Bij de start en tijdens de tocht worden foto’s gemaakt, we vragen dan ook ieder om in het nieuwe tenue van ’t Naers Peloton te verschijnen.

Na terugkomst is er gelegenheid om bij de Rooëjbes een consumptie te nuttigen.

Zoals gezegd alle huidig bekende corona-maatregelen worden in acht genomen. In het geval je vermoedt dat je mogelijk bent besmet met het corona-virus, verzoeken we je om de tocht over te slaan.

NB: 19 juni staat nog steeds de Individuele tijdrit/jeugdwielerwedstrijden op de agenda, ook dit proberen we afhankelijk van de corona maatregelen door te laten gaan, mocht dit niet mogelijk zijn dan zoeken we mogelijk naar een alternatieve activiteit, info hierover volgt later.

Met vriendelijke groeten,
het bestuur van ’t Naers peloton
---------------------------

AANMELDING IS GESLOTEN
Voor vragen neem contact op met de organisatie of via het
Contactfomulier op de website.Vorige pagina 

Onze sponsoren

Het weer vandaag

Leden Login

Agenda

Dames wo Weert-Tungelroy 28 juli 19:00 uur
Heren wo Heusden-Ospel 28 juli 19:00 uur
Heren do Kessenich 29 juli 19:00 uur
Heren zo Sterksel 1 aug 09:00 uur
Dames zo Tungelerwallen 1 aug 09:00 uur
Dames ma, Heren ma Pol-Ohé-Berkelaar (veww) 2 aug 19:00 uur
Heren ma GreenportBikeway 2 aug 19:00 uur
Dames wo GreenportBikeway 4 aug 19:00 uur