header standaard np

MTB-openingstocht 10-10-2020

Het racefietsseizoen heeft ondanks Corona toch nog een mooie (na)zomer gekend. Nu de herfst in zicht komt is het tijd om het bos in te gaan op de mountainbike. Op zaterdag 10 oktober trappen we het seizoen af met de MTB-openingstocht.

mtb openingstocht2020Na de eerste edities in 2018 en 2019 hebben Bart en Jeroen weer een originele route weten samen te stellen van eenvoudig technisch niveau welke geschikt is voor alle mountainbikers in het peloton. Tevens ook prima te doen met cyclocrosser of gravelbike. De route is 60 km lang en halverwege is een pauze voorzien van koffie en vlaai.

De tocht is geschikt voor alle niveaus in 't peloton. Een ideale gelegenheid om weer te wennen aan het off-road biken. Er wordt in meerdere kleine groepen gefietst. De groepen worden gemengd samengesteld en tijdens de start bekend gemaakt.

Vertrek om 10:00u op de parkeerplaats bij ‘t Maasveld, naar verwachting zijn we om 14:00 uur terug bij Ria Joosten aan de Boerderijweg waar ons een lekker soepje wordt aangeboden. 

Aanmelden via de BLAUWE KNOP is mogelijk tot en met zondag 4 oktober.

Bij de start en tijdens de tocht worden groepsfoto’s gemaakt, we vragen dan ook ieder om in het nieuwe tenue van ’t Naers Peloton te verschijnen.
Alle huidig bekende corona-maatregelen worden in acht genomen. In het geval je vermoedt dat je mogelijk bent besmet met het corona-virus, verzoeken we je om dit jaar de openingstocht over te slaan.

 

Vorige pagina

Onze sponsoren

Het weer vandaag

Leden Login

Agenda

MTB Dames zo MTB-tocht 28 feb 09:00 uur
MTB Heren zo MTB-tocht 28 feb 09:00 uur
Diversen Algemene ledenvergadering UITGESTELD 5 mrt 20:30 uur
MTB Heren za MTB-tocht 6 mrt 13:00 uur
MTB Dames zo MTB-tocht 7 mrt 09:00 uur
MTB Heren zo MTB-tocht 7 mrt 09:00 uur