header standaard np

MTB-Clinic voor de Naerse jeugd zaterdag 21 september

Vind je het leuk om op je fiets te crossen, op de weg of in het bos? Heb je met de koningsspelen meegedaan en / of zou je nog wel meer kunstjes op de fiets willen leren…

Het Naers Peloton organiseert op zaterdag 21 september een familiedag met een speciale clinic voor de jeugd vanaf groep 4. Het programma bestaat uit twee delen. Je wordt eerst getraind in fiets behendigheid op kleine hindernissen met handige spelletjes.

mtb kids clinic flyer2019Als je de smaak te pakken hebt worden er 3 groepen gemaakt op niveau en leeftijd. Onder begeleiding maken jullie een toertocht door het Leudal. 

Spreekt dit je aan en wil je een middag lekker ravotten op de fiets, meld je dan aan via onderstaand aanmeldingsformulier of bij Ingrid Beeren 06-44664029.
Aanmelding kan van 29 augustus t/m 15 september. Deelname is gratis en er wordt voor iets lekkers gezorgd. Klik op de afbeelding voor vergroting.

Je wordt verwacht op zaterdag 21 september om 14:30uur bij de Rooëjbes. Neem je eigen fiets en fietshelm mee. Mocht je geen helm hebben of heb je andere vragen, neem contact op met Ingrid Beeren.

Het eerste uur worden een aantal oefeningen gedaan tegenover de Rooëjbes in de speelwei bij Ge Bosman. De beginselen van MTB`en worden aangeleerd. Om 15:30u start de toertocht naar het Leudal die ongeveer 1.5 uur duurt. Er kunnen 25 kinderen meedoen, dus meld je op tijd aan, vol is vol.

Ouders zijn van harte welkom om te kijken naar hun eigen kroost, dan wel als toeschouwer van de jaarlijkse Naerse ploegentijdrit die om 16:00 van start gaat.

kids clinic logoblog 01Met sportieve groet,
Bestuur ’t Naers Peloton 

 

Aanmeldingstermijn is gesloten.

 

Onze sponsoren

Het weer vandaag

Leden Login

Agenda

Heren zo Toverland 27 sept 09:00 uur
Heren zo Fantasieronde (groen) 27 sept 09:00 uur
Dames zo Isenbruch 27 sept 09:00 uur
MTB Heren za, MTB Dames za MTB-Zerkall 3 okt 10:00 uur
MTB Heren za, MTB Dames za MTB-Openingstocht 10 okt 00:00 uur