header standaard np

LKO 2013 levert mooi bedrag op voor Wielerclub Midden Limburg

Leudal Kernen Omloop 2013 levert 1500 euro op voor Wielerclub Midden Limburg

ChequeLKO1500


De jaarvergadering van Wielerclub Midden-Limburg kende dit jaar een bijzondere, en aangename surprise. Tijdens deze bijeenkomst, op vrijdag 14 maart, werd de club verrast door Wielerevenementen Leudal met een donatie van 1500  euro voor de jeugdactiviteiten van de wielerclub. 

Wielerevenementen Leudal  kon dit mooie bedrag schenken dankzij de geslaagde  Leudal Kernen Omloop in september 2013.  Tijdens de vergadering mocht voorzitter Bart Gort uit handen van Huub aan den Boom de cheque ontvangen met daarop het geschonken bedrag.

De donatie van 1500 euro zal worden besteed aan activiteiten die de Wielerclub Midden-Limburg organiseert voor de jongens en meisjes van de club. Zo kan uit de bijdrage een wielerweekeinde op buitencentrum De Spar te Haelen worden bekostigd. Het ondersteunen van dit soort activiteiten past naadloos in de doelstelling van Wielerevenementen Leudal.

Op bijgaande foto toont voorzitter Bart Gort van Wielerclub Midden-Limburg de cheque. Naast hem staan de bestuursleden Geert Hanssen (links), Sjra  Smolenaers (uiterst rechts) en Huub aan den Boom van Wielerevenementen Leudal.

ChequeLKO

Onze sponsoren

Het weer vandaag