header standaard np

Onthulling clubtenue & Indeling pasavonden

tiptenueDe onthulling van het nieuwe clubtenue komt in zicht. Voor de kenners onder ons een tipje van de sluier…?
Om alvast vooruit te lopen op de nieuwe fietskleding worden er pasavonden georganiseerd bij Maneslust op maandag 11 nov. en donderdag 14 nov.
Om alles in goede orde te laten verlopen is er een rooster samengesteld. Voor het bepalen van de juiste maatvoering is het belangrijk dat je op deze pasavond aanwezig kunt zijn.

Op de pasavonden kunnen de bestellingen voor de nieuwe tenue’s worden doorgegeven. Er zal wederom een standaardpakket met hoge korting worden aangeboden en zo men wil kan men meerdere artikelen extra bestellen.
De bestellijst zal éen dezer dagen op de website verschijnen. Zo kunnen de leden alvast nadenken over hetgeen wat ze gaan bestellen en wat e.e.a. gaat kosten. 

De tenue’s worden mede mogelijk gemaakt door de steun van diverse sponsoren. Deze sponsoren mogen uiteraard van ons verwachten dat we ook daadwerkelijk en regelmatig met het tenue in clubverband gaan fietsen. Het ligt voor de hand dat bedrijven niet staan te popelen om te sponsoren voor personen die weinig tot nooit fietsen.

Op de ALV van as. vrijdag 8 nov. zal ruimschoots aandacht worden besteed aan de onthulling van het nieuwe clubtenue. Zorg dat je aanwezig bent.

ONDERSTAANDE LIJST GEEFT DE INDELING VAN DE PASAVONDEN WEER.
MOCHT JE NIET AANWEZIG KUNNEN ZIJN, PROBEER DAN ZELF MET IEMAND TE RUILEN.

VOORSTEL

PASAVONDEN

TIJD
 19:00 - 19:30   19:30 - 20:00   20:00 - 20:30   20:30 - 21:00 
 maandag 11 nov. 2019 A B C D
 donderdag 14 nov. 2019  E F G H

 

Voorstel indeling pasavonden

indeling pasronde01

indeling pasronde02

indeling pasronde03

Onze sponsoren

Het weer vandaag