header standaard np

Deelname weekend Papendal 25-26-27aug. 2023

Zoals in de najaarsvergadering aangekondigd willen wij dit jaar een  fietsweekend organiseren in de laatste week van de zomervakantie en wel op 25-26-27 augustus.
Het verblijf (overnachting) wordt geboekt bij Sportcentrum Papendal  (Hotel Papendal Papendallaan 3 6816 VD Arnhem), van daaruit zijn er diverse mogelijkheden om te fietsen zowel voor de race-, gravelfiets en mountainbike.

flyer papendal2023We hebben twintig 2 persoons-kamers gereserveerd, de kosten hiervan zijn €99,- per kamer /per nacht / incl. ontbijt. (excl. toeristenbelasting à €2,50 p/p). Verder is er op vrijdag en zaterdagavond de gelegenheid om gebruik te maken van het avondeten à € 25,50 p/p. De totale kosten worden gedeeld over het aantal deelnemers en het aantal nachten dat men reserveert. 
Wij willen het zodanig organiseren dat het voor iedereen mogelijk is om deel te nemen. De routes worden na aanmelding gemaakt, waarbij de lengtes van de routes aan de groepen deelnemers worden aangepast.

Wat zijn nu de mogelijkheden?

  1. Eén dag (zaterdag of zondag) vanuit Papendal fietsen op MTB, race- of gravelfiets zonder overnachting. Met auto op en neer naar Papendal.
  2. Op zaterdag en zondag vanuit Papendal fietsen op MTB, race- of gravelfiets inclusief 1 overnachting. Met auto op en neer naar Papendal.
  3. Op vrijdag vanuit Neer naar Papendal fietsen (110km), op zaterdag vanuit Papendal fietsen op MTB, race- of gravelfiets en op zondag weer terug naar Neer fietsen inclusief 2 overnachtingen.
  4. Op vrijdag vanuit Neer naar Papendal fietsen (110km), op zaterdag en zondag vanuit Papendal fietsen op MTB, race- of gravelfiets inclusief 2 overnachtingen. Met auto terug naar Neer. Deze optie kan alleen als er voldoende vervoer is voor de terugweg.

Via het deelnameformulier vul je je naam en Email in en kun je de voorkeuren aanvinken betreft de overnachting, aantal dagen en voorkeur route.

Aanmelden is mogelijk t/m 7 april.

Zijn er nog vragen, neem contact op met Martin Wijnen of Hans Boonen of via het contactformulier.


IK MELD ME AAN VOOR HET WEEKEND PAPENDAL 25-26-27 AUG. 2023

Vul je volledige naam in!

Ongeldige invoer

Wij willen het zodanig organiseren dat het voor iedereen mogelijk is om deel te nemen.
Maak een keuze uit de volgende vier opties:

Optie 1:
optie 1 auto fiets autoEén dag (zaterdag of zondag) vanuit Papendal fietsen op MTB, race- of gravelfiets zonder overnachting. Met auto op en neer naar Papendal.


Optie 2:
optie 2 auto fiets hotel fiets autoOp zaterdag en zondag vanuit Papendal fietsen op MTB, race- of gravelfiets inclusief 1 overnachting. Met auto op en neer naar Papendal.


Optie 3:
optie 3 fiets hotel fiets hotel fietsOp vrijdag vanuit Neer naar Papendal fietsen (110km). Op zaterdag vanuit Papendal fietsen op MTB, race- of gravelfiets. En op zondag weer terug naar Neer fietsen inclusief 2 overnachtingen.


Optie 4:
optie 4 fiets hotel fiets hotel fiets autoOp vrijdag vanuit Neer naar Papendal fietsen (110km). Op zaterdag en zondag vanuit Papendal fietsen op MTB, race- of gravelfiets inclusief 2 overnachtingen. Met auto terug naar Neer. Deze optie kan alleen als er genoeg vervoer is voor de terugweg.


 

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

KLIK OP DE KNOP AANMELDEN NADAT DE VELDEN ZIJN INGEVULD


DEELNEMERSLIJST:

1 Hans Boonen
2 William Rijks
3 Mariël Rijks
4 Jos Vestjens
5 Ellen Mertens
6 Mia Seegers
7 Piet Bouten
8 Martin Wijnen
9 peter kusters
10 Peter Teeuwen
11 john van Haeff
12 Frank janssen
13 Sjaak Franssen
14 Johan Hovens
15 Thijs Verstappen
16 Bart Bessems
17 Irma Mertens
18 Wim Mertens
19 Joep van Haeff
20 Geert Jeurninck
21 Koos Bex
22 Ans van Haeff
23 Erwin Spierings

 

Vorige pagina

Onze sponsoren

Het weer vandaag

Leden Login

Agenda

Heren do Dubbroek 21 sept 18:30 uur
MTB Heren zo, MTB Dames zo Strade Leudal WEL 24 sept 08:30 uur
Dames zo Griendtsveen 24 sept 09:00 uur
Heren zo Roermond-K'kirchen-Venlo 24 sept 09:00 uur
MTB Heren za, MTB Dames za MTB-Openingstocht 7 okt 00:00 uur
Diversen Najaars-ledenvergadering 3 nov 20:30 uur
MTB Heren zo, MTB Dames zo MTB Kersttocht Leudal 2023 26 dec 09:00 uur