header standaard np

20 jaar Damespeloton: Een Jubileumrit om te Koesteren!

Het 20-jarig jubileum van het Naers damespeloton was een geweldige dag. Maar liefst 23 dames verzamelden om 13:30u bij de Witte Mariakapel, waar ze begonnen met het maken van een groepsfoto en een kort schietgebedje voor een veilige tocht. Daarna werd een verdeling van 2 groepen gemaakt voor een verrassende jubileumrit van 60 kilometer.
Op de 30km markering bereikten de groepen een pitstop. Dit was geen eenvoudige bananenpauze, maar een traktatie van koffie met vlaai op een prachtig terras bij Brasserie 't Tegelhuuske in Kinrooi.

Vervolgens werd de oversteek met het veerpond bij de Spaanjerd richting Ohé gemaakt. Hoewel het weer even dreigde om te slaan, waren de weergoden ons gunstig gezind en bleef een zacht zonnetje ons vergezellen.
De afsluiting van deze memorabele dag vond plaats bij Terras de Rooëjbes, waar volop met champagne werd getoost, gevolgd door een uitgebreid koud- en warm buffet. Onder het genot van vele wijntjes en het nodige gerstenat, was ruime gelegenheid om gezellig bij te praten tot in de late uurtjes, met verhalen die teruggingen tot ver in de tijd. Dames raken inderdaad nooit uitgekletst, toch? Al met al was het een fantastische dag, een mijlpaaljaar om te onthouden. En onze oprechte dank gaat uit naar de jubileumcommissie die dit mogelijk heeft gemaakt.
Klik op de afbeelding voor vergroting.

 

jubileumdames NP 5 jubileumdames NP 1 jubileumdames NP 2 jubileumdames NP 3 jubileumdames NP 4

 

Onze sponsoren

Het weer vandaag

Leden Login

Agenda

MTB Heren za MTB-tocht 9 dec 13:00 uur
MTB Dames zo MTB-tocht 10 dec 09:00 uur
MTB Heren zo MTB-tocht 10 dec 09:00 uur
Heren zo Gravel-tocht 10 dec 09:00 uur
MTB Heren zo MTB-tocht 17 dec 09:00 uur
Heren zo Gravel-tocht 17 dec 09:00 uur
MTB Heren zo, MTB Dames zo MTB Kersttocht Leudal 2023 26 dec 09:00 uur
Diversen Algemene ledenvergadering 1 mrt 20:30 uur
Dames za, Heren za Openingstocht 30 mrt 14:15 uur