header standaard np

Zaterdag, 20 Juni 2020   om: uur Afstand 55 km


AFGELAST !!! Alternatieve openingstocht

Update corona maatregelen 2 mei 2020
afgelast alt openingstocht2020Het kabinet heeft besloten alle samenkomsten te verbieden tot 20 mei. Alle toertochten, die in de zomer gepland stonden, zijn afgelast tot 1 september. ??
In overleg met Har en Mirjam van de Rooëjbes hebben we besloten om de geplande "Alternatieve Openingstocht" op 20 juni te laten vervallen.
Momenteel is er nog veel onduidelijk en we kunnen dan ook niet veel anders dan van dag tot dag bekijken hoe de situatie zich ontwikkelt. Zodra er meer zicht is op verenigingsactiviteiten volgt een update via de website. We wachten allemaal op een betere tijd. Die komt elke dag iets dichterbij. Klik op de afbeelding voor vergroting

 

Update corona maatregelen 16 april 2020
logo tenue corona 16april
Noteer alvast in je agenda.
Corona heeft voor langere tijd invloed op onze traditionele fietskalender. Dat geldt ook voor de jaarlijkse individuele tijdrit welke komt te vervallen. Mits de richtlijnen van het RIVM het toelaten wordt op 20 juni een alternatieve openingstocht (±55 km) gereden. 
Start en finish bij de Rooëjbes met koffie en vlaai. Tijd om samen bij te praten waarbij tevens een groepsfoto van alle leden in 't nieuwe tenue wordt gemaakt.

Meer info volgt t.z.t.

Het weer