header standaard np

Zaterdag, 22 Juni 2019   om: 14:00 uur 


Tijdrit individueel

Ook dit jaar staat de individuele tijdrit op het programma. In een onderlinge derby zullen de leden van TC ‘t Naers Peloton en TC RDW zich meten met de leden van La Rochelle. De editie van 2019 is vernieuwd. Start en finish als vanouds bij de Rooëjbes. Iedereen rijdt 2 keer het rondje Brumholt, Dries, Sterrebos, Brumholt, het zogenaamde ploegentijdrit rondje, en daarmee is de tijdrit wederom publieksvriendelijker geworden voor de toeschouwers. De tijdwaarneming zal verzorgd worden door Rennerz, iedereen krijgt een chip zodat tijd online gevolgd kan worden. INSCHRIJVING IS GESLOTEN

 


Lijst van deelnemers ...

tijdrit2019 flyer web

Programma
Om 14::00 uur verzamelen bij de Roöejbes en gezamenlijk het parcours verkennen.
Vorig jaar hebben we voor het tweede jaar op rij de start en finish gecombineerd pal voor de Rooëjbes, dit is erg goed bevallen. Onze ronde speaker Niels Reinders is weer in de gelegenheid om elke starter een hart onder riem te steken, aangemoedigd door het publiek. Dit keer kan zelfs de tussentijd gevolgd worden wat een extra spannende dimensie geeft.

Aanmelden
Aanmelden voor de tijdrit kan via ovenstaande BLAUWE KNOP. Deze knop is operationeel per maandag 27 mei en gedurende 2 weken kun je je opgeven. De inschrijving sluit op woensdag 12 juni. Schrijf je snel in!!!
Aansluitend is het nagenieten bij de Rooëjbes. Hoe heeft iedereen toch weer het onderste uit de bidon weten te halen!

Wielerwedstrijd jeugd Midden–Limburg
Voorafgaand aan de tijdrit op 22 juni maakt KNWU afdeling Midden-Limburg gebruik van het afgezette parcours om een wielerwedstrijd voor de jeugd te organiseren. Voor de liefhebbers die jong talent willen zien is dit een mooie kans om ze aan te moedigen. Jeugd wedstrijden zijn van 10:30 tot 12:30 uur.

 

Het weer

Leden Login

Agenda

Heren do Dubbroek 21 sept 18:30 uur
MTB Heren zo, MTB Dames zo Strade Leudal WEL 24 sept 08:30 uur
Dames zo Griendtsveen 24 sept 09:00 uur
Heren zo Roermond-K'kirchen-Venlo 24 sept 09:00 uur
MTB Heren za, MTB Dames za MTB-Openingstocht 7 okt 00:00 uur
Diversen Najaars-ledenvergadering 3 nov 20:30 uur
MTB Heren zo, MTB Dames zo MTB Kersttocht Leudal 2023 26 dec 09:00 uur