header standaard np


In2Motion - Winter krachttraining voor wielrenners en mtb-ers

Beste fietsliefhebber,

deze winter gaat het winter krachttraining programma voor wielrenners en MTB-ers wederom van start. Bij deze wil ik jullie hiervan op de hoogte brengen.

Het doel is om fiets-specifieke corestability oefeningen en krachttraining uit te voeren, waarbij de oefeningen zoveel mogelijk overeen komen met de fietsbeweging. Wat weer zal leiden tot minder blessures en tot betere fietsprestaties.

De sessies vinden plaats op de woensdag avond van 16 november tot en met 8 maart, in totaal 17 keer. In de kerstvakantie wordt er gewoon door getraind. De trainingen zullen plaatsvinden op de afdeling fysiotherapie van het Laurentius ziekenhuis te Roermond.

Indien jullie willen meedoen wil ik jullie vragen zo spoedig mogelijk te reageren via , vanwege het feit dat wanneer de sessies vol zijn, er geen plek meer is (vol = vol..). Om de kwaliteit van de trainingen te waarborgen, wil ik een maximum van circa 10 mensen aanhouden.

Wellicht tot in de winter,

Marcel Schmitz

In2Motion SportAdviesBureau

maandag 31 oktober 2016 11:43
Eric Vullers - Regenboog groep

Waat kan fietse toch sjoeën zeen!

Gistere waor ut zoever. Veur ut ieërst met met 'Veur elk wat wils' en den neet in de beteikenis van iets Wildjs, dao hubbe we de röëje veur. 

Met ein dame en 7 hieëre vertrokke we met ut magische licht van ein lieëghangendje zon en geine windj aan ein tocht van 58 km. Langs ut oetgestraëkdje achterland van Heytse, via de banen in Niederwieërt-eindj nao Tungelroy en met ein kruussnelheid van 29 á 30 km per oor met de televisietaore as richtpunt via Baexum en Ut zwaorveldj weer om 9 oor truuk. 

Hieëlemaol blie en met nog  tiëd euver veur eine Erdinger waor ich  aan ut bedinke of 'Veur elk waat wils' den toch waal zoëne gooje naam is. We waerke in ut NP al met versjillendje kleure en omdet 'Veur elk waat wils'  oet ein gemelleerd gezesjap kan bestaon van truukkommers, laatstarters, goodwaer fietsers, teraspikkers, dames, hieëre, oeëtfietsers, losfietsers, aod en jonk is misjien "De Raenbaog groep" eine baetere naam.

ich kiek al,weer oet nao de volgendje waek Maondig

Eric vullers

dinsdag 05 juli 2016 20:52
TWC Olympia - 20 en 21 mei Toertochten vanuit Herungerberg venlo

Sportvrienden,

 

jullie zijn welkom op twee evenementen, die we in mei organiseren voor recreatieve fietsers en toerfietsers.

op vrijdag 20 mei organiseren we een toertocht voor Ambtenaren, maar ook voor recreatieve fietsers die vrijdags kunnen snipperen.

Info: www.atvvenlo.nl

Zaterdag 21 mei organiseren we dezelfde toertocht voor wielrenners.

Beide dagen hebben we een tocht van 60 en 100 km door het Nederlandse en Duitse grensgebied.

info: www.twcolympia.nl

Graag zien we jullie in Venlo op 20 en 21 mei!

TWC Olympia Baarlo

f.Lamber

secretaris.

zaterdag 09 april 2016 18:13

Onze sponsoren

Het weer vandaag

Leden Login

Agenda

Dames za, Heren za Individuele tijdrit 20 juni 15:00 uur
Dames za, Heren za Ploegentijdrit 12 sept 00:00 uur
Dames zo, Heren zo LKO 20 sept 09:00 uur